DlstM Ayazayaz ya çayı bn çok içmek istyrm demlikle böyle🤣ama sakıncalı işte dr bir fincan dedi günde bnde uymaya çalışıyorum işte
Ayazayaz DlstM ben uyamıylrum 3 bardak içiyorum çay içmeyince kahvaltı yapamıyorum bişey yiyemiyorum 😔
Mirom DlstM valla ben gunde5.6 bardak iciyorum ioda yetmiyo caydanlkla icmek istiyom ama kansizlkdan korkuyom
melek013 sütü nasıl içiyorsunuz kızlar marketteki kapalı sütler zararlı mı yoksa açık sütü mü kaynatıp içicez bu konuda doktorlar ne diyo herkafadan ses çıkıyo
DlstM melek013 aynen bn kutu sütün bi faydası olduğunu düşünmüyorum bu yüzdnde içmiyorum ama içmemizde lazm dr u bu konuda bişi aöyleyen varsa paylaşalım lütfen🙏🏻🙏🏻🥛🥛
Muwahhide melek013 markettekiler katkılı içmesek bence daha faydalı , diğer sütü güzel kaynatmak gerekiyor en sağlıklısı inek sütü ve evde yapılan yoğurt. Ben gittiğim doktorlara sordum en sağlıklısı inek sütü dediler , en azından katkı yok , kafan rahat 👍
Birebir Hanımlar size afiyetler olsun inşallah bende öyle olurum. 7+1 ama hala midem bulanıyor ve yiyemiyorum çok düzensiz beslenmek zorunda kalıyorum😔😔
DlstM Birebir çok normal daha çok yeni hayırlı olsn cnm inşAllah Allah herkesin seninde bnmde tüm hamişlerin bebişini kucağına almayı nasip etsin öncelikle🙏🏻 Geçer zamanla ande biliyosundur 12. Haftaya kadr olabilir ama rahatlıcaksn zmnla
cavbella Birebir ilk haftalarimda ben de oyleydim yemek yiyebildigime şükreder durumdaydim hatta sabahları sadece hazır poğaça veya börek yiyerek beslendim bir buçuk ay boyunca çok şükür sonra bulantilarim geçti ve yediklerime dikkat ediyorum artık bebeğimin durumu da gayet iyi şükür
Deryassssssss Birebir bende 7 haftadayım ama soganlı yemeklerı hiç yıyemıyorum ıcım kalkıyo hemen kusmuyorım ama ıcım kalkıyo
DlstM OgretmenEva bnce de ya o bi alışkanlık öncesinden gelen bn ne biliyim öyle çok dikkat edemiyorum ama genel hatlarıyla kola vs sadece bir bardak içtm bu haftaya kadr fanta cola kadr zararlı değil sanırsammonu arada çok cnm çekiyo içiyorum peynir yumurta yemeye dikkat ediyrm hafta da bir gün sulu yemek pekmez o şekilde
Nuribasak DlstM günde iki su bardağı süt ve bir büyük kase yoğurt yememiz gerekiyormuş iki kibrit kutusu kadar da beyaz peynir tüketmemiz şartmış
OgretmenEva Baby_is_loading 34. Haftada 2500 gr 49 cm di doktorum haftasıyla uyumlu dedi kilosu değil sağlığı yerinde olsun düşüncesindeyim 💕
DlstM Ayazayaz bnde dayanamıyorum bazn sabah kahvaltıda iki bardak içtiğim halde akşamda olumca hayır diyemiyorum valla🙈☕️☕️😂
DlstM Ayazayaz ya ama aşıraya kaçmadıktan sonra sıkıntı yok bnce de dr un dediğini esas almalı tabikide
OgretmenEva Civciv59 doktoruma sormuştum herhangi bir sakıncası yok demişti yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim 😊
OgretmenEva Yagmur1991 kızımızın boyu biraz uzun doktorumuz da öyle söyledi genetik sanırım ben de eşim de 180 boyundayız 😊
Yagmur1991 DlstM yukarı yorum yazan arkadaş 34.xj haftada 49 cm boyu bebegimin dedi ya benimde 44 onla kıyasladım
Ayazayaz DlstM oo sen daha yenisin ben 24+4 haftalığım ben senin zamanında yemek yiyemiyorudm 1 ay oldu iştahım düzelip normale döneli o dönemler çok fazla bulantım vardı başım yerden kalkmazdı bieşy yiyemezdim yavaş yavaş iştahın açılacak daha iyi besleneceksin