Alyamerve benim arkadaşım geçen hafta spinal oldu . Anestezi uzmanı yanındaymış . Tam demişki baskı var sanki karnımda . Uzman da merak etme karnına bakıyorlar şuan daha başlamadılar demesiyle bebeği kucağına koymaları bir olmuş anlamamış bile
    Tugba2626 bnada ole dıyorlar herkes 5dk ıcınde cıktı diyor kuzenım panık atakk o bıle 2.pzrt doğurck yıne spinal hıc korkmamışşş inşşş bnde ole olurum
    Alyamerve Benimde ikinci bebegim 15martta sezeryan olacagım inşallah şu anda korkum yok cünkü başıma ne gelecek biliyorum tecrübeli oldugum icin ama sabırsızlıkla bekliyorum sıkıldım artık biran önce dogsun istiyorum 🥰
      Alyamerve hayırlısı canım Rabbim elimizi boş bırakmasın Allah yardımcımız olsun evlatlarımız için herşeye değer Annelik kolay değil sağ saglim sapa sağlam kucagimiza alalimda gerisi önemli değil 🙂🤗🙏
        @Alyamerve Ben 4'ünde sezaryen olacam. Kendi kendimi sürekli korkmuyorum ne ki deyip duruyordum, kendimce motive oluyorum sanıyordum. Ama son 1 aydır tansiyonum çok yükseliyor ilaca başladım. Resmen içime atıyormuşum. 🙈😂
          Gizzy yaaa ben hıc amlyt olmadm hıc hastane bılmem ondan korkuyorumm belkı bıkere amlyt olsaydım ortamı tahmın edebılırdım :( senın gibi olsam korkmam mesela cnku ortamı bılıosun nolcakki
          @Alyamerve Ayy çok güldüm Allah da seni güldürsün 😂😂 Zaten ben de hiç ameliyata girmediğim için heyecandan tansiyon hastası oldum resmen 😂
            Gizzy 😬😬😬 kafalar okdr gidik işte dusun kafa yerınde degl yazıyı bıle pkuyamadım 😂😂 aman ıcımızde klack degl ya herkesdoguruo bızde dogururs
            Alyamerve 15 Mart'ta da ben spinal sezeryan olacagim canım ama gereksiz bir sakinlik var hiç korkmuyorum sadece biran önce hayırlısı ile bebeğime kavuşmak istiyorum kime benzedigini de çok merak ediyorum 😁