Alyamerve benim arkadaşım geçen hafta spinal oldu . Anestezi uzmanı yanındaymış . Tam demişki baskı var sanki karnımda . Uzman da merak etme karnına bakıyorlar şuan daha başlamadılar demesiyle bebeği kucağına koymaları bir olmuş anlamamış bile
zaman daraldı
Alyamerve Benimde ikinci bebegim 15martta sezeryan olacagım inşallah şu anda korkum yok cünkü başıma ne gelecek biliyorum tecrübeli oldugum icin ama sabırsızlıkla bekliyorum sıkıldım artık biran önce dogsun istiyorum 🥰
meleklerim3757 ayyy bndeeee :)) hyrlısı ışe gelsınlerdeee gerisii boşşş
Alyamerve amin canım inşallah ☺️
Alyamerve hayırlısı canım Rabbim elimizi boş bırakmasın Allah yardımcımız olsun evlatlarımız için herşeye değer Annelik kolay değil sağ saglim sapa sağlam kucagimiza alalimda gerisi önemli değil 🙂🤗🙏
Tatlisanne sabrsızlıklaa inşallahhhh Aminnn 🤲
Alyamerve valla çok zor hamilelik bu kadar zorsa doğumu bilemiyorum 😁
Esleminannesii hamılelikten geçtm artk dogm stresi daha betermiş nolcak ne etcek saglammı dogcak neler gelişcek :)) onu gordukten sonra stresım geçcek galba
Alyamerve 😂 bende neye benzicek çok merak ediyorum 😂
@Alyamerve Ben 4'ünde sezaryen olacam. Kendi kendimi sürekli korkmuyorum ne ki deyip duruyordum, kendimce motive oluyorum sanıyordum. Ama son 1 aydır tansiyonum çok yükseliyor ilaca başladım. Resmen içime atıyormuşum. 🙈😂
Esleminannesii bende yaa fotolardaki gibi çıkarsa bana benzıcrk hem zaten 1 ay olmadan anlaşılmıyor ilk gun değişik oluyor 3))
@Alyamerve Ayy çok güldüm Allah da seni güldürsün 😂😂 Zaten ben de hiç ameliyata girmediğim için heyecandan tansiyon hastası oldum resmen 😂
@Alyamerve Aynen doğsun da artık rahatlayalım 😂🙈
Alyamerve valla benimki aynı babası 😁