merhabalar zamanım daraldı artk 13 martgibi dogm var korkumu heycanmı stresmi bılemedım stresten artkboynum agrıo sol kolım uyusuoo ne kdt korkmam yaa dıyorum ama olmuyo galıba :) spinal sezeryan olcamm sakinleştirici vurcaklar ama yinede olmuyoooo:)
zaman daraldı
Alyamerve benim doğumum da Mart'ta neden sezeryan oluyorsun merak ettim ben aklıma getirmiyorum düşünmüyorum çünkü çok korkuyorum 😂
Esleminannesii kendim istıyorum birde kafası yukarda zaten dönmuo ben haa hıssedıyorum dönmedıgını yanlarda takılıyor 😬 bıyandanda hemen bitsin gitsin kafamdan dogm diye bısey kalmasın istıyoım skıldım dusunmekten
Alyamerve rahat ol canim sonunda mutlu bi anin olcak ve guzel bir melek olcak kucaginda ve inan herseye deger
Benimde 21 günüm kaldı 😍 benim ufaklık da ters bakalım nolucak🤔
Mehtapsato ınşallahhhh onu gormeek istıyorummmm 🥰❤️
Alyamerve bende normal olsun istiyorumm ama hayirlisi napalim bekleyip göreceğiz 😏😊
Tam 36 haftalık olduk benim de hala ters dönmeye niyeti de yok gibi hissediyorum artık her seferinde bi umut gidiyoruz kontrole ama ayaklar hep aşşada yine de bi umut bekliyoruz hakkımızda hayırlısı🙄
Alyamerve benimde en son 10 mart günüm çok heyecanliyim bebiş kendi kendine gelmezse suni verilicek 😊
Tatlisanne norml dogummu cok heycanlı bn normelde yapamm glbb bılmıyorumm bazen cok rahatımm bazen panık atak:(
Alyamerve inslh canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Alyamerve evet canım normal olucak inşallah bir sıkıntı olmazsa ben sezeryandan daha çok korkuyorum ya nedense kesilcegimi düşündükçe ürküyorum 🙈
Mehtapsato aminnn cumlemizinkini
Tatlisanne ben kesılmekten korkmuyorum binlerce ınsan amelıyt oluyor hergunmn . bnm korkumm oan nasıl olcakk astımda var heycam yaparmıyommm ama bısekılde 20 dklık bıseeey diyeee tesellı oluyom:))
Normal Doğum yapmayacaksan korkma bence . Hissetmicen bile