Alyamerve inslh canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
zaman daraldı
Alyamerve evet canım normal olucak inşallah bir sıkıntı olmazsa ben sezeryandan daha çok korkuyorum ya nedense kesilcegimi düşündükçe ürküyorum 🙈
Mehtapsato aminnn cumlemizinkini
Tatlisanne ben kesılmekten korkmuyorum binlerce ınsan amelıyt oluyor hergunmn . bnm korkumm oan nasıl olcakk astımda var heycam yaparmıyommm ama bısekılde 20 dklık bıseeey diyeee tesellı oluyom:))
Normal Doğum yapmayacaksan korkma bence . Hissetmicen bile
- Düzenlendi
Alyamerve bende öyle teselli ediyorum kendimi canım olcak bitçek diye aşırı aşırı zor bişey olsa milyonlarca insan doğum yapmış diyorum Allahın izniyle bende yaparim 😂
Tatlisanne aynn yaa :)) bnde nırmalii yapamam kesınlıkle :) nefsım yetmezz heycandan bayılırm😬😬😬
Alyamerve benim arkadaşım geçen hafta spinal oldu . Anestezi uzmanı yanındaymış . Tam demişki baskı var sanki karnımda . Uzman da merak etme karnına bakıyorlar şuan daha başlamadılar demesiyle bebeği kucağına koymaları bir olmuş anlamamış bile
Alyamerve Benimde ikinci bebegim 15martta sezeryan olacagım inşallah şu anda korkum yok cünkü başıma ne gelecek biliyorum tecrübeli oldugum icin ama sabırsızlıkla bekliyorum sıkıldım artık biran önce dogsun istiyorum 🥰
meleklerim3757 ayyy bndeeee :)) hyrlısı ışe gelsınlerdeee gerisii boşşş
Alyamerve amin canım inşallah ☺️
Alyamerve hayırlısı canım Rabbim elimizi boş bırakmasın Allah yardımcımız olsun evlatlarımız için herşeye değer Annelik kolay değil sağ saglim sapa sağlam kucagimiza alalimda gerisi önemli değil 🙂🤗🙏
Tatlisanne sabrsızlıklaa inşallahhhh Aminnn 🤲
Alyamerve valla çok zor hamilelik bu kadar zorsa doğumu bilemiyorum 😁
Esleminannesii hamılelikten geçtm artk dogm stresi daha betermiş nolcak ne etcek saglammı dogcak neler gelişcek :)) onu gordukten sonra stresım geçcek galba
Alyamerve 😂 bende neye benzicek çok merak ediyorum 😂