• Gebelik
  • 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş..

Nergis61 Allah razı olsun.. insan hayal kuruyor plan yapıyor.. böyle olunca da hayal kırıklığı büyük oluyor.. hormonların da etkisi vardır muhakkak..
    Muwahhide Gerçekten çok üzücü bir tecrübe.. imtihan.. sabah kürtaj olacağım ve çok korkuyorum doğrusu.. patolojiye gönderiliyormuş parçalar.. bakalım ne diyecekler..
      Crnerkn Amin, Allah razı olsun. Küçücük bile olsa insan bir bağ kuruyor.
      Deletedmom429 Rabbim ferahlık versin içimize, zorları kolay kılsın. Daha dün yada evvelki gün durmuş muhtemelen kalbi çünkü gelişimi normaldi. Birde dün başlayan kaşıntılar beni tedirgin etti, kürtaj olunca geçer kaşıntılar dedi doktor. Hayırlısı.. bir mucizeydi benim için minik melek.. ama tutamadım onu..
        Doğrusu kürtajdan çok korkuyorum inşâAllah sağlıkla atlatırım.
        elif__0909 bende 8+4 te aynı şekilde kaybettim. Hiç korkma kürtaj çok basit. Uyuyosun uyanıyosun ağrı sızı hiç yaşamadım tabi onun karnında artık olmayışı en büyük acıydı. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı olsaydı kalbi durmazdı dedi bana doktor. Mutlaka bi anomali vardı.
          elif__0909 başınız sağolsun, Allah bol sabır versin size.. Cennete şefaatçi gondermissin annesi o hep seninle..
            seyma281015 Ablamda kürtaj sonrası kanama olmuştu, doktor rahimini almak zorunda kalmıştı. Ailecek travma yaşadık ondan içimde olan korku. Doktoruma da anlattım bugün. Binde bir oluyor öyle dedi ama korkuyor insan. 31 yaşındayım öyle gencecikte değilim artık..
            elif__0909 ahh kuzum bnu sdce yaşayanlar anlar belki cinsytlrni bilmioduk belki ilerlermedi amaonlarinda bi kalbi vardi simdi cennete gittiler guzel bi yerdeler bi nebze olsn orda oldgnu bilmek huzur veriyor insallah kardeslerini bizlere gonderecekler ama onlrn bizim solumuzda olacaklar 🙏💜
            elif__0909 öncelikle çok üzüldüğümü paylaşmak istiyorum,RABBİM yardımcınız olsun,sabır versin İNŞALLAH ,tez vakitte sağlıklı ,hayırlı bir evlatla kucağınızı doldursun 🙏🙏🙏birde umutlandırmak istemiyorum ama geçen burda bir postta okumuştum ,cihaz hatası kaynaklı bebekte o an uyuduğu için kalp atışı duyamamışlardı,tabiki herkeste yanılanılacak diye birşey yok ama böyle durumlar gerçekten emin olmayı da gerektiren önemli hayati konular.o yüzden kürtaja gitmeden birde başka doktora görünün olur mu ?😔
              Neylin Amin amin, Allah razı olsun. 🌹 Kan dolaşımı var mı diye baktı ultrasonla, ama hiç bir belirti yoktu. Kürtajdan önce muayene ederler diye düşünüyorum. Birde korkunç kaşıntılar var bedenimde. Karaciğer ile ilgili oluyormuş diye okumuştum ama hamileliğin sonunda. Bu da çocuğa zarar verebiliyormuş. Ama sabah kürtaja gittiğimde konuşurum mutlaka. Çok teşekkür ederim. 🙌🏻
                elif__0909 korkma canım bir kürtaj birde normal doğum sonrası içerde kalan parça için iki kürtaj oldum. Seni uyutucaklar zaten. Uyandığında herşey bitmiş olucak. Kürtaj sonrası iyi beslen toparlanınca yeniden düşünürsünüz , bi boşluğa düşüyor insan ama imtihan dediğiniz gibi.. belki sağlıksız bi gebelikti bilmiyoruz. Allah sabırlar versin acını azaltsın , zamanı gelince hayırlı sağlıklı bir evlat tattırsın inşallah size. 🙏😔
                  elif__0909 bu formu bu yüzden seviyorum bende , böyle zamanda sizin en çok ihtiyacınız olan şey duadır , dertleşmektir. Sizinle aynı duyguları yaşamış binlerce insanı görünce biraz da olsa acınız azalıyor. Psikolojik destek gibi 🌸