• Gebelik
  • 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş..

elif__0909 senin suçun değil tutamadim deme 😔 o sağlıklı bı bebek olmadığı için tutunamamis yavrum inşallah yakın zamanda tekrar sağlıklı bir bebeğin olur... Allah yardımcın olsun şimdi güzel bir tatil planı yap kafanı dagit.
    elif__0909 öncelikle sabır diliyorum sonra kendini biran önce toparlamanı.ilk11 hafta bebeğin kalp gelişimi için oldukça önemli güzelim ve bunun emin ol seninle hiç bir bağlantısı eminim ki yoktur.%90oranında gelişiminde problemi olan bebeklerin ilk on haftada kalbi duruyor senin doktora gitmen belkide şans oldu çünkü seni zehirleme ihtimali yüksekti.ne derece içini rahatlatır bu söylediklerim bilmiyorum ama herşeyin hayırlısını diliyorum.en kısa zamanda sağlıkla ve sağlıklı bir evlat sahibi olman dileğiyle.
      ZeynepKeke Patolojide normal gebelik bulguları bulundu. Ama neden olduğu genetik testlerle anlaşılıyor. Onu da doktor gerek görmedi bir çocuğum olduğu için. Sebebi meçhul kaldı
        ZeynepKeke Yani bilemiyorum kaç pıhtılaşması olsa ilk gebeliğinde de yaşardın dedi doktor. Büyük ihtimal bebekte genetik bir bozukluk vardı sağlıklı değildi. Her şer de bir hayır vardır.
          Mcmc Amaaaann boşveeeerrr akrablarim bileyeni alişti arkadaslrm artik prof oldular cozcez die bi turlu yenemedim hizli yazaym die batiriyorum Türkçeyi 🙈😂😂
            seyma281015 sizler icin biraz daha duzgun ozenli yazmaya calisacagim yaa alismisim hizli yazmaya bakmadan yaziyorum o yuzden oluyor ozenmiyorum bide bazen okumuyorum yazdigmi gonderiyorumya snra diorum karsimdakine Allah yardim etsin arkdaslarim alistilar artik sormuolar ne diosun die snra bi bakiorum yne aaa diyorum harbiden Allah yardim etsn diorum 😂😂
            elif__0909 canim bende yasadim o aciyi Allah sabr versin. Allahdan her zaman en iyisini dua et. Kasinti nerende vardi canim? Sadece kasintinmi oldu yani?
              Neylin canım benimde o çok içime dokundu bazen diyorum keşke başka doktora gitseydim ama ben renkli ultrasyona girdim yine aynıydı 6 haftada kalmış ölmüştü
                Nergis61 ne güzel bir bakışın var maşaAllah.. eşin de ne ince düşünmüş. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı nasip etsin. 🙌🏻🌹 tüm olumsuzlar içinde bir ışıktı ümitti karnımda olan ama nasipten ötesi olmuyor.. hayırlısı
                  Nergis61 ağrılarım var ama çok az, birde kanama ama normal dedi doktorum. Elhamdulillah iyiyim sağlık olarak.
                    Baharklc evet, kürtajı yapan sıktır ultrasonda tekrar baktı, sağlıksız olduğuna dair belirtiler gördü, senin bir suçun yok kendini suçlama dedi.. zor bir tecrübe oldu ama her şey bizim için biliyorum..