Gece tuhaf kaşıntılar sebebiyle uyuyamadım. Sabah doktorumu aradım anlattım, gel dedi. Gittim ultrasonla baktı, büyümüş dedi. Ben de gördüm, bayağı büyümüştü. Sonra sustu doktorum, baktı baktı baktı.. karnıma bastırdı bir kaç kez. Ben de gördüm hiç hareket yoktu.. üzgünüm kalbi durmuş dedi.. ama normal bir şekilde büyümüş demek ki yeni durmuş dedi.. sabah kürtaj olacağım.. çok üzgünüm.. diyecek bir şey yok.. Rabbim yaşatmasın kimseye. Ultrasonda ki halini unutamıyorum.. insan onca hayal ve plan kuruyor.. çaresiz ve dağılmış hissediyorum.. karnımda bebeğim kalbi durmuş bir şekilde yatıyor.. tutamadım onu..
10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş..
Kıyamam kuzum başinsağolsun allahım yardımcın olsun sabır versin 😢
elif__0909 başın sagolsun sefatçin olsun canım benım yıyecek ekmegı yokmus rabbım tekrardan gebe kalmayı nasıp etsın ❤️
Basın sagolsun Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Allah sabir versin basiniz sagolsun 😔
Basın sağolsun çok üzücü evet ama inancını kaybetme Allah büyük. bende 2 kere düşük yaptım biri 9 haftalık biri 6 haftalık şuan hamileyim ve ne olacağını bilmiyorum. Tekrar aynı şeyler de olabilir ,bebeğim yaşayabilir de. Herşey bizler için..
elif__0909 tarifsiz bir acı. Allah tekrar yaşatmasin , başınız sağolsun 😔 mutlaka bir sebebi vardır , araştırma yaptırın.
Allah sabır versin.. Veren de alan da Allah.. Vardır bi sebebi.. üzme kendini, inşallah yine olur, sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına..
elif__0909 seni cok iyi anliyorum halen dha burnum sizlar gozlerimi kapadigimda ogun akliMa gelir bende kasimda ogremdm hamile oldgmu 3senelk evliyiz ailelrn baskisyla ve kafami cevirdhmde herkesin hamile habrmi aldgmda dedim tm zamani geldi esim 31ben 25yasindayim tamda zamani herkes baba oldu calistgi yerde bnmde cevremde yapalim artk kendi bebegmzi sevelim dedik aklimiza kazidilar isledilr gri cekilmeyle dikkt ediyoduk 3smdr tm dedi artk yok nornl iliski olck denedik denedik 5ay denedik bn kontlrmde yaptrdm hersy gzl cikti esimde bi ay dha olmzsa gdrm diodu smra burda kizlardn ovulasyn testini ogrdnm Hdi dedim icimde kalmasin felan yapaym ama umudum kalmamisti arti yumurtlmy gordum denedik denedik brktik adet zmni geldi bi baktim ilk defa gcktim gittim kan vrdim once test yptm direk cizgi belirti panik oldm ama inanmadim gene kandada cikti halen inanamadm esim bile sasirdi kaldi snra snra heycnlr basladi besik bakmalar isim dusunmlr cnki ne zmn doktra gtsem hersy yolunda sagliklisniz deyip gndriorldi ama ben yne kalbi durrsa ya die suphe oluodu kalp icinde gttgmzde devltte dinletmediler cihz eskiyms ama cok saglikli attgni ben goruorm hareketini dedi doktr nyse ddm tmm artik ozele geceriz yilbasi gelsm dedi esime hastne doktrda buldm cok iyi hemde uyggn fiyTli met ettiler ve ocak geldi yeniyol aksami akrblrmi agirlarfm ognde bir temizlik yptimki anlatamm kiyi kose hizimi alamadim ama dikkt etmye de cLstm ögüren ben sabah mide bulantsiyla uyanan ben evin her yeri kokuyomus gbi gelen burnum artk kokuya karsi eskisi gbi oldu birden bire topu tpu iki ay boynca 3kere cikarmisimdr bska yk gelio geri gdiodu hep dedim ne bicim hamileyim ben cok rahatim akrblrda o aksam nornl 3.aya grcen dilini isir dediler perisan olanlr var diolrdi ama ben bnce kalbi durdu diodum yk diolrdi herkes kan gelir olsa ama gelmiomus arastrdm dedim ruYmdada kaybettgmi gordm ztn snra onlr gttiler sabah oldu tuvlte gdiorm tabi bakiorm uc tne leke gelms pembemsi haydaa buda ne esimi kaldrdim ozele gttk gidecegimz sansimada buldgm doktr nobette Allahin isi iste tanistirdi bizi guler yuzlu bir beyfendi herkes ilgli alakli sevindikm begendik dedklri kdr varmis karnmdan bakti sekli degsti adamin alttan bakalimmi musaitsn ddi tm dedim ama bacaklarim nsl titriyor ki hicte acimadi kolaymis kasmamk lzzmis bakti bakti bisey demior anladim o an bisey mi oldu ddm sesim titreyerek uzgunum dedi bu bebek vefat etmis basima yikildi snki hastne dunya durdu esimde Alparslan diodu ona erkk olck diodu hep hissediorm diodu bnde kiz hissediodum cgrdi onuda babasi gel bak kalp sesi acio yok benmki atio kske atmasaydi dedim benimkde baska doktda gidin dedi allak bullak oldk cnki bana ilk geldnz guvenmyblrsnz dedi esime ddm gidelim ama degsmz bu doktrun yanilcgni sanmn arastrmm cnki bliorm ddm ynde gttik bska yre onlrda dedi snra geri doktrmma geldk ayniymis die tmm ddi vakum yontmlyle alalm aksam evne gdrsn merk etme dedi kolay ama bizim aklmz bska yerde ciktk odaya ebe yardmcilri hepsi ilgillrdi nazik davrandilr hic aglmadim esim hungur hungur agladi o bazrm egosunund taviz vermeyn adam cocuklr gbi kardesinn kuzenn ynnda agladi bense ztn dualar ediodum sdce kurtaj nedir ki ben bebegni kaybetmisin bide iki hafta karnimda olu tasimisim 9+4olmasi gerktken 7.haftsnn pesne durmus yani benim devlte gttgm hafta atio dediklri hafta uyuttular birden masmavi bosluga daldim bi uyandim nerdym dedim kendmce cooktan almislr benden patoljye gndrdiler temiz cikti bzi knedimze geldik evde esimle destek oldk birrmze sarildik yne olr dedik olsun snrs ogrendik alttn baktgnda doktr et parcasi gbi sy grdm dedi adet oldktn snra gtmistim bu ay basi bide histeroskopi olcn dedi alttan kameryla rahme girckmis tm dedim onuda alttatm sol tarafimda meger bsylr vrms onlri bnde izledim belimden igne yptilr uyutmdlr bu sfrde gule oynaya gecti izledim anlttilt bna megersem bebegm sag tarafim cok gzlms soluma tutunms ama tutungu yrde o et parclri beslnmesni durdurmusondn kalbi durmus ah cNim benim dedim ahh rabbimin dedim bir bildgi vtmis istese sagima yerlerstrrdi dmkki bnu gormmze vesile oldu napalim smdi kontlmi yptrdm artk tertemizmis rahmm hersy yolunda dedi sukur ettik hayatm devm edior ama ben onu hic bi zmn unutmayacgim o benim ilkimdi hep oyle kalacak kac kardeşi olursa olsun o hep benim ilkim kalacak..
elif__0909 ve simdi martta denemelere baslycz ilk gn cocuk istemm dha uzun sure dedim ama anladimki ole olmuomus etradim hamile dolu cocuklu dolu oyle olmuomus insn yne istiyormus birde burda cok var yazan snda yazacaklr kuzum ilk gebeliklrde oluyormus buda bizim imtihanimz snra oluyormus gercekten sdce bizin sinavimiz bu isyan etmeyecgiz ve biz bu sinavi gececegiz mucizelere inan 🙏
elif__0909 cennette sizi bekleyen bir melek olur 🙏🏻 Rabbim yardımcın olsun
eymeninannesii Allah razı olsun..
AyEr amin. Allah razı olsun.. insan ister istemez üzülüyor..
Mz93 amin Allah razı olsun canım ..
29temmuz07 Allah razı olsun 😔..
Nergis61 Allah razı olsun.. insan hayal kuruyor plan yapıyor.. böyle olunca da hayal kırıklığı büyük oluyor.. hormonların da etkisi vardır muhakkak..
Muwahhide Gerçekten çok üzücü bir tecrübe.. imtihan.. sabah kürtaj olacağım ve çok korkuyorum doğrusu.. patolojiye gönderiliyormuş parçalar.. bakalım ne diyecekler..
Crnerkn Amin, Allah razı olsun. Küçücük bile olsa insan bir bağ kuruyor.
Başın sağolsun canım Allah sabır versin 😔😔
Deletedmom429 Rabbim ferahlık versin içimize, zorları kolay kılsın. Daha dün yada evvelki gün durmuş muhtemelen kalbi çünkü gelişimi normaldi. Birde dün başlayan kaşıntılar beni tedirgin etti, kürtaj olunca geçer kaşıntılar dedi doktor. Hayırlısı.. bir mucizeydi benim için minik melek.. ama tutamadım onu..