Gyed ilk doktorum ozeldeydi 2. Doktor devlete gittim bakmam 1 yıldan önce diyen 1 yıl dolacakmış anca öyle çok saçma yani
Minnosizmmm bizim hamilelik süreci biraz uzun ve sınavlıydı, tam benim rahim iyileşti hadi iyi çok şükür dedik, bikaç ay denedik tutar ümidiyle ya kist oluştu o ay ya yumurtlamadım. Sonra eşimde ileri derece varikosel çıktı. Doktor deneyin olur ameliyat şuan gerekli değil dedi aşılama yapalım dedik tutmadı. Eşim ameliyat olmaya karar verdi oldu bi ay sonra hamile kaldım. Toplamda 14 ay gibi sıkıntılı bi süreçti ama çok şükür geride kaldı. Biraz sabır ve bol dua 🙏🏻
    Mrvnrtprak cidden sabır işi ama bende çok sabirsizdim bu olayla sabretmeyi öğrendim. Gebelik yakalayamadiktan sonra eşim benden önce gidip muayne oldu ve onda çok şükür hiç bi sıkıntı yokmuş bende önümüzdeki ay bidaha gideceğim doktora bakalım sonuç ne olacak muhtemelen bir daha usg çekecekler
    Minnosizmmm Amin canım darısı başına inşallah🙏🏻
    10.000 tutmuştu yani 2 tane daha embriyom kalmıştı onları da dondurduk onun parasıda içinde ne olur ne olmaz hala 2 tane yavru beni bekliyor☺️
    Biz de 1,5 yıl denedik olmayınca gittik eşimde problem çıktı varikoseldi doktor eşime vitamin verdi 3 ay içti ama yine olmadı. Sonra aşılama yaptırın dedi. Biz de tüp bebek dr gittik o da tüp bebek başka çare yok dedi. Bence siz de tüp bebek doktoruna bi görünün histeroskopi ameliyatı yapıyorlar kamerayla girip açıyorlar
      Merrcimek mart ayında tekrardan hsg çekilecek doktorumu degistirdim ondan sonra bakıcaz artık tüp bebek yapilacaksa da yapacağız ama insan tabi doğal yolla olsun istiyorda napalim kısmet zoru seviyor demek ki bizim sıpalar 😊
        Minnosizmmm tüp bebekmı ne alakaymıs ben uc ay onca rahımmyapısıklıgo ıcın hıstereskopı oldummspral takıldı ve buay bası fılm cekıldı spral coktı operasyon başarılıydı buay denedım hamıle kalamadım ama bana dusuk olmaması ıcın operasyon onerdıler bende oldum 20 haftalık kaybım vardı oyuzden yapısıklık olmustu zaten
          Mrvnrtprak operasyon dan nekdr sure sonra hamıle kaldınız bende uc ay once yapısıklık actırdım kurtajdan oldu benımde
          Dlktpl ya bilmiyorum doktor öyle dedi bence de ilk önce yapışıklık tedavisi olması gerekiyor
            MasaaL öyle yapicam zaten şuan hormon tedavisi görüyorum istedemde bu aralar olmazdı zaten iyi bi doktor araştırıyorum buldum gibi de aslında ona gidicem çünkü bi kaç kişiden daha yapışıklık yayasayip normal yolla hamile kalındığını duydum ama işte doktorlar insana bazen umutsuzluk aşılıyo
            Minnosizmmm benım rahom fılmınde az yapısıklık gozukuyodu hıstereskopıde bı baktılarkı heryerde ufak yapısıklık varmıs rahme gırmekte zorlanmıslar cok sukur kurtuldm sende kurtajmı oldun ılerı derecede yapısıklık olsa bılemonun acılması lazım tup bbebek ıcın ılk operasyon olursun ıkıay sonra hsg hersey yolundaysa denersın olmazsa tup dersın ıyı dr a gıt bence bmm amelıyatı bulent tıras yaptı cok ılgışı bırı ve kurtatdı benı sagolsun yenıden denedık buay tutmadı ama nasıp Yapısıklıgın tek sokıntıdisı hamılelıkte dusuge sebep olabılme ıhtımalının olmadı tuplerı kapatmıyosa yapısıklık hamılemkalırsın ama tehlıkelı olabılır
              Dlktpl yo hayır daha önce hiç kürtaj olmadım benim ki enfeksiyona bağlı bi yapisimlikmis sağ tarafım da 1 cm den az hsg yapılırken rahmimi temizleyip 3 kere ilaç verdiler kadin dogumcum umutlu konuşmadı belki açılmıştır dedi ama endokrincim bile çok ufak o açılmıştır dedi bu yüzden doktor değiştireceğim. Tsh ve prolaktin hormonun yüksek çıktı onlarda yapışıklık yapıyormuş endokrin doktorum önce hormon tedavisi ol sonra kadın doğuma git dedi hatta aynı hastanenin doktorları özele gidiyorum kadın dogumcumun kim olduğunu söyleyince yüzünü ekşitti açıkçası çok güven veren bi kadın değil gibi geldi
                Mia88 hiteroskopi dediginiz şey rahim filmi mi yoksa rahim ameliyatı mi?
                  Minnosizmmm rahim ameliyatı canım benimde yapışma olmustu dr um histeroskopi yaptı sonra yine hamile kalamayınca 1 sene sonra falan rahim filmi çektirdim ayrıca
                    Minnosizmmm maalesef canım bu seferde eşimde sayı ve hız problemi çıktı ama olmasaydı kalırdım herhalde :)))