Bu arada rahim yapisikligim enfeksiyondan dolayı olmuş ve bana ilaç bile vermedi enfeksiyonum daha çok artınca eczacimdan fitil antibiyotik alıp kullandım öyle geçti şuan akintim yok çok şükür 🙁 ama doktorun böyle konuşması beni bitirdi
Minnosizmmm Bunun ameliyatı var diye biliyorum ama tüp bebekten korkma ben tüp bebekle hamile kaldım. Şimdi 4,5 aylık bir oğlum var. Umudunu yitirme canım moral bozmak yok ☺️ Çözümü var bunların çok şükür
    Minnosizmmm kürtajdan sonra bende de rahim yapışıklığı oluştu üstelik 4 te 1 i yapışıktı farklı noktalarda oluşmuş. Sonra histeroskopi oldum, yapışıklıkla hamile kalırsan bebek tutunamaz düşer dedi birçok doktor ben de ameliyata karar verdi. Çok şükür tamamen açıldı ve şuan 36 haftalık hamileyim 🙏🏻
      Merrcimek ya korkmak değilde benim 8 aydır falan denemelerim sonuçsuz kaldı insan 1 kere muayne ettikten sonra direk böyle der mi? Başka bi çözüm sunmadan bide ayıptır sorması toplam ne kadar masrafı oldu. Allah bağışlasın bu arada sağlıkla büyütün yavrunuzu
        Mrvnrtprak peki toplam yapışıklık boyutu ne kadardı hatırlıyor musunuz? Ne güzel ya darısı bana 🙁
        Gyed ilk doktorum ozeldeydi 2. Doktor devlete gittim bakmam 1 yıldan önce diyen 1 yıl dolacakmış anca öyle çok saçma yani
        Minnosizmmm bizim hamilelik süreci biraz uzun ve sınavlıydı, tam benim rahim iyileşti hadi iyi çok şükür dedik, bikaç ay denedik tutar ümidiyle ya kist oluştu o ay ya yumurtlamadım. Sonra eşimde ileri derece varikosel çıktı. Doktor deneyin olur ameliyat şuan gerekli değil dedi aşılama yapalım dedik tutmadı. Eşim ameliyat olmaya karar verdi oldu bi ay sonra hamile kaldım. Toplamda 14 ay gibi sıkıntılı bi süreçti ama çok şükür geride kaldı. Biraz sabır ve bol dua 🙏🏻
          Mrvnrtprak cidden sabır işi ama bende çok sabirsizdim bu olayla sabretmeyi öğrendim. Gebelik yakalayamadiktan sonra eşim benden önce gidip muayne oldu ve onda çok şükür hiç bi sıkıntı yokmuş bende önümüzdeki ay bidaha gideceğim doktora bakalım sonuç ne olacak muhtemelen bir daha usg çekecekler
          Minnosizmmm Amin canım darısı başına inşallah🙏🏻
          10.000 tutmuştu yani 2 tane daha embriyom kalmıştı onları da dondurduk onun parasıda içinde ne olur ne olmaz hala 2 tane yavru beni bekliyor☺️
          Biz de 1,5 yıl denedik olmayınca gittik eşimde problem çıktı varikoseldi doktor eşime vitamin verdi 3 ay içti ama yine olmadı. Sonra aşılama yaptırın dedi. Biz de tüp bebek dr gittik o da tüp bebek başka çare yok dedi. Bence siz de tüp bebek doktoruna bi görünün histeroskopi ameliyatı yapıyorlar kamerayla girip açıyorlar
            Merrcimek mart ayında tekrardan hsg çekilecek doktorumu degistirdim ondan sonra bakıcaz artık tüp bebek yapilacaksa da yapacağız ama insan tabi doğal yolla olsun istiyorda napalim kısmet zoru seviyor demek ki bizim sıpalar 😊
              Minnosizmmm tüp bebekmı ne alakaymıs ben uc ay onca rahımmyapısıklıgo ıcın hıstereskopı oldummspral takıldı ve buay bası fılm cekıldı spral coktı operasyon başarılıydı buay denedım hamıle kalamadım ama bana dusuk olmaması ıcın operasyon onerdıler bende oldum 20 haftalık kaybım vardı oyuzden yapısıklık olmustu zaten
                Mrvnrtprak operasyon dan nekdr sure sonra hamıle kaldınız bende uc ay once yapısıklık actırdım kurtajdan oldu benımde
                Dlktpl ya bilmiyorum doktor öyle dedi bence de ilk önce yapışıklık tedavisi olması gerekiyor