Melek2102 ya aslında çok umutluydum bi şekilde hallolur diye düşünüyordum ta ki doktorun odasına sonucu götürene kadar... sağlıkla büyütün evladinizi böyle şeyler duymak beni çok mutlu ediyor sagolun 💜
    Dlktpl öyle yapacağım zaten iyi bi kaç tane doktor buldum aslında onlara gideceğim endokrincim de önce hormonları halletmemiz lazım dedi prolaktinim ve tsh yüksek işte onlar düşerse ilk bi dene bakalım yine olmazsa gidersin dedi
    Minnosizmmm İnan bana senin hissetiklerini okadar iyi anlıyorum ki ben kac tane hastane kac tane doktor gezdim biri sol yumurtalık yok dedi diğeri çift rahim dedi dedi de dedi ama sen dualarını eksik etme ve doktorunu hemen değiştir..
    En son hamile olduğumda ilk ultrasonda kese ve bebek yok diye dış gebelik tanısı koydular beni ameliyata alacaklardı düşün yani iyi doktor olmayınca icinde hep bi kaygı hep bi umutsuzluk oluyo..
    Allah en kısa zamanda sanada bu mutlulugu yaşatsın, dualarimdasin❤️
      Melek2102 öyle inan her kafadan bi ses çıkıyor millet arkamdan kısır diye konuşur olmuş bugün duydum çok üzüldüm hastaliklarimla mi uğraşayım milletin dediklerine bak. Doğru doktoru bulmak için eşim bile arkadaşlarına soruyor onlar kime gidiyor memnun mu diye... Ama bitane buldum gibi inşallah o beni iyi edecek. Hep dua ediyorum çok istiyorum yaradan nasip eder inşallah
      Melek2102 ve çok çok teşekkür ederim sizde çocuğunuzu sağlıkla buyutursunuz inşallah
      Minnosizmmm rahim filmi esnasında yapısıklıklar acılıyormus die duydum,bnm cok hafif yapısıklık vardı açtılar.ama 9 mm nasıldır bilmiyorum.ama tüp bebekten hiç korkma,34 haftalıgız ve nırmal seyirden hiç bi farkı yok.tabi maddi olarak mümkünse 😊
        Myhoney 9mm 1 cm bile değil yani rahmimin 8/1 ı yapisikmis minik bi yapışıklık işin özü umarım açılmıştır. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bebisinizi 💜
        Minnosizmmm Sorma valla severken diyorum oğlum niye gelmek istemedin biliyorum dünya kötü ama biz seni çok bekledik 😍 inşallah seninkide çok bekletmeden gelir🙏🏻❤️
          Minnosizmmm iyi de normal hastaneler de tüp bebekten para alınmıyor ki sigortalı bi işte calısyorsanız eger
            Ozderr evet devlet hastanelerinden alınmıyor fakat bir çok şartı var mesela belli bi süre çocuğunuzun olmaması ve belli bi süre evli olmanız lazım ve en az 5 yıldır sigortalı olmaniz lazım ve kesinlikle heyetin sizin normal yolla çocuğunuzun olmayacağını onaması lazım yani kolun kanadin kırılmış olacak ki tüp bebek yapabilesin. Tabi ki bu benim istediğim yöntem değil ben de her kadın gibi doğal yolla hamile kalmak istiyorum benim sorunum tüp bebekten alınan para değil ha çok şükür özelde de yaptıracak durumum var sorunum rahmimde ki 8/1 lık olan ufak yapışıklık hsg ile açılmış olabilir mi bana hikayesi benzeyen ve normal yolla hamile kalabilen annelerden düşünce ve öneri almak istedim hani bu konu da tecrübesi olanlar illa tüp bebekle mi kaldı bunu öğrenmeye çalışıyorum
            Mia88 allah bağışlasın canım.tüp bebek ve aşılama ayrı şeylermi dr um geçen hafta değerlerime bakıp vakit kaybetmeden aşılama tüp bebek dedi aynı şeyler mi
              Baska doktorada gorun bnm arkadasım oyleydı rahımde yapısıkşın vs bişyler vardi amelyat oldu sonra tüp bebekle hamıle kaldi hemn oldu ıkızleri olmustu cnm sende bı doktor degıstır bakalım