SerpilG geçmiş olsun ohh darısı başımıza saglıkla sıhhatle büyüt inşallah 🙏🏻
Kamelya ne olucak ne zaman olucak geldi mi gelicek mi nasıl doğum yapıcam acaba sezaryana mı kaldı sorularından uyuyaamıyorum bile 🤷🏼‍♀️
    MelisHayal ya herşey hiç ummadığımız anda olur ya düşünmeyi bıraksak gelcekler belkide 😳😂
      SudeUu benim de ne sancı ne açılma var iki günde bir gidiyorum artık strese girmeye başladım
        Marria
        MelisHayal
        Annem hep der ki o geleceği zamanı çok iyi bilir o zmanda tutamazsın sabredelim bundan sonrası onlara kaldı malum 😂😍
          Kamelya geleceği zaman bitiyor çarşamba sezaryana gün aldım yani geldi geldi 😂😂😂
          Marria bebişim tam 41 oluyor doktorumda artık bekleyemeyiz o gün sınır dedi sunide gereksiz acı açılma yok suniden yine sezaryana döneriz dedi mantıklı geldi çünkü sunide korkuyorum okudukça artık hayırlısı geri sayım başladı 🙏🏻
            Marria bende oyleyım her gıttgımde 2 gun sonra gel deyıp duruyo pıskolojım bozuldu yemın ederm gcelerı uyuyamıorm ya strestende gelmeye blır
              SudeUu stresi çok fena cünkü geldi mi geliyor mu gergin bişey sürekli