• Gebelik
  • Bebeğin tek tarafta toplanması normal mi👀

Kızlar 20.haftanın içindeyiz ama bebeğim çoğu zaman sağ tarafımda toplanıyor yada tam ortada duruyor sola hiç geçmiyor diyebilirim ama çok hareketli sürekli sağdan yiyorum tekmeleri ve bazen sağ tarafa geliyor bildiğin orada bi’top kütlesi yapıyor buda bana aşırı ağrı yapıyor karnım kasılıyor bu durum normal mi👀 şimdi pimpiriklilik edip herşeyi doktoruma sormak istemiyorum 🙃 bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim😘
    Gktg2009 ya ağırlık verip hareketlerimi kısıtlıyor yatıp uzandığımda yayılıyor ama ayakta iken ya sağ tarafta toplanıyor yada tam ortada 🤦🏻‍♀️
      Bebekim123 bende 25. haftamdayim Normalmiş Bu Aynı Postu Bende Açmıştim 2 Gün önce 😂😂 Korkmuştum Ama Normal Hem Bek Kendini Doğuma Hazirliyo Hemde Büyüdüğü icin
        B-P-R aaaaa hiç görmedim canım nette falanda taradım bulamadım en son buraya yazayım dedim
        Bebekim123 doktoruma 24 haftalıkken sormuştum benim de 20. haftadan itibaren aynı sizinki gibi oluyodu doktorum normal dedi 👍🏻☺️
          Kaya1902 ayyy iyi bari canım ya sağ tarafa toplandığında ayağıma ağrı giriyor karnım çok kasılıyor 🤦🏻‍♀️ Senin cinsiyet ne canım
            32 haftalık olduk muhtemelen benim fındık kurdu oğlum karnımın sol tarafıda olduğunu öğrenmeden doğucak 😂 hatta artık sağ tarafım daha çok esnemiştir belkide 🤭🙈 ben ilk zamanlar ultrasonda doktora sordugumda eşinin yani plasentanın o tarafta olduğunu yastık gibi ona yaslanıp rahat ettiğini söylemişti hep sağımda vucut olarak göbeğimde yattığım yerde bile belirgin sağ tarafım yamuk dışarı çıkıntı hep 😅 sola yatınca bile yamuk kaldığı oluyo telaş yapmayın o yüzden rahat ettikleri yerde daha çok duruyolarmış minnaklar ☺️😊
              Busekaratas aynen canım ya aynı şey bende de var sağ tarafım daha şiş sol yanım boş normalse tedirgin olacak bi’şey yok o zaman canım şükürler olsun🙏🏻😊
              Bebekim123 gerçekten bunu bende kac gündür merak ediyodum canım. Benim bebişde hep sağ tarafda ve sanki bazen sağ yan tarafdaymış gibi geliyo aşırı ağrı yapıyo bazen evet 🤭
                Yalinn8 🤦🏻‍♀️ Seninki de soldan habersiz doğacak sanırım canım😄erkekti senin demi
                  Busekaratas bak bu yorumunu gördüğüm ne iyi oldu gerçekten içim rahatladı çok sağol 😊 benim minikde hep sağda merak ediyorum hep 🤭 yeterki sağlıkla gelsinlerde