Bebekim123 doktoruma 24 haftalıkken sormuştum benim de 20. haftadan itibaren aynı sizinki gibi oluyodu doktorum normal dedi 👍🏻☺️
Bebeğin tek tarafta toplanması normal mi👀
Gktg2009 aynen yaaa 😄
aslierbrg cinsiyetin belli mi canım ben öğrenmedim annemi aradım sordum oda cinsiyetle alakalı dedi
Kaya1902 ayyy iyi bari canım ya sağ tarafa toplandığında ayağıma ağrı giriyor karnım çok kasılıyor 🤦🏻♀️ Senin cinsiyet ne canım
32 haftalık olduk muhtemelen benim fındık kurdu oğlum karnımın sol tarafıda olduğunu öğrenmeden doğucak 😂 hatta artık sağ tarafım daha çok esnemiştir belkide 🤭🙈 ben ilk zamanlar ultrasonda doktora sordugumda eşinin yani plasentanın o tarafta olduğunu yastık gibi ona yaslanıp rahat ettiğini söylemişti hep sağımda vucut olarak göbeğimde yattığım yerde bile belirgin sağ tarafım yamuk dışarı çıkıntı hep 😅 sola yatınca bile yamuk kaldığı oluyo telaş yapmayın o yüzden rahat ettikleri yerde daha çok duruyolarmış minnaklar ☺️😊
Bebekim123 evet belli kız 😊
Bebekim123 34 um, toplanmaya basladigindan beri benim de hep sagda topalniyorr
Busekaratas aynen canım ya aynı şey bende de var sağ tarafım daha şiş sol yanım boş normalse tedirgin olacak bi’şey yok o zaman canım şükürler olsun🙏🏻😊
Bebekim123 gerçekten bunu bende kac gündür merak ediyodum canım. Benim bebişde hep sağ tarafda ve sanki bazen sağ yan tarafdaymış gibi geliyo aşırı ağrı yapıyo bazen evet 🤭
aslierbrg aaaa ne kadar güzel yaaa😍
Yalinn8 🤦🏻♀️ Seninki de soldan habersiz doğacak sanırım canım😄erkekti senin demi
Fadiiiik benim ki valla çökertti sağ tarafımı canım😊
Busekaratas bak bu yorumunu gördüğüm ne iyi oldu gerçekten içim rahatladı çok sağol 😊 benim minikde hep sağda merak ediyorum hep 🤭 yeterki sağlıkla gelsinlerde
Bebekim123 kız, evet soldan bi haber kendisii😅
Bebekim123 aynen😂 sağ tarafa yatmaya korkuyom bazen kız arada sağ tarafa yatmış uyanık buluyom kendimi sağlıkla gelsinlerde inşallah minikler🤲🏾
Eşime diyorum sanane çocuğun yeri orası nerde isterse orda durur biz sana şu odada durma diyozmu diyor 🙈 kaynana gibisin doğmadan çocuğa karışmaya başladın diyede ekledi 🙈🙈🙈
Fadiiiik amin canım 🙏🏻Cinsiyet ne canım sizin
Gktg2009 ahahaaaa😂
Bebekim123 amin 🤲🏾😊 benim cinsiyet erkek inşallah cnm bacaklarıyla kapatı ama erkek dendi sağlıklı olsunda o yeter bana bakalım öbür randevuyu bekliyoz senin cinsiyet ne canımm
Bebekim123 bebeğim erkek ☺️ Bi yere toplanıyormuş gibi bazende sanki sırtını kafasını karnıma dayıyormuş gibi oluyo hakikaten rahatsız edici oluyo bazen ama olsun hissetmek ne olursa olsun çok güzel 🥰🥰