• Gebelik
  • Bebeğin tek tarafta toplanması normal mi👀

Bebekim123 doktoruma 24 haftalıkken sormuştum benim de 20. haftadan itibaren aynı sizinki gibi oluyodu doktorum normal dedi 👍🏻☺️
    Kaya1902 ayyy iyi bari canım ya sağ tarafa toplandığında ayağıma ağrı giriyor karnım çok kasılıyor 🤦🏻‍♀️ Senin cinsiyet ne canım
      32 haftalık olduk muhtemelen benim fındık kurdu oğlum karnımın sol tarafıda olduğunu öğrenmeden doğucak 😂 hatta artık sağ tarafım daha çok esnemiştir belkide 🤭🙈 ben ilk zamanlar ultrasonda doktora sordugumda eşinin yani plasentanın o tarafta olduğunu yastık gibi ona yaslanıp rahat ettiğini söylemişti hep sağımda vucut olarak göbeğimde yattığım yerde bile belirgin sağ tarafım yamuk dışarı çıkıntı hep 😅 sola yatınca bile yamuk kaldığı oluyo telaş yapmayın o yüzden rahat ettikleri yerde daha çok duruyolarmış minnaklar ☺️😊
        Busekaratas aynen canım ya aynı şey bende de var sağ tarafım daha şiş sol yanım boş normalse tedirgin olacak bi’şey yok o zaman canım şükürler olsun🙏🏻😊
        Bebekim123 gerçekten bunu bende kac gündür merak ediyodum canım. Benim bebişde hep sağ tarafda ve sanki bazen sağ yan tarafdaymış gibi geliyo aşırı ağrı yapıyo bazen evet 🤭
          Yalinn8 🤦🏻‍♀️ Seninki de soldan habersiz doğacak sanırım canım😄erkekti senin demi
            Busekaratas bak bu yorumunu gördüğüm ne iyi oldu gerçekten içim rahatladı çok sağol 😊 benim minikde hep sağda merak ediyorum hep 🤭 yeterki sağlıkla gelsinlerde
            Bebekim123 aynen😂 sağ tarafa yatmaya korkuyom bazen kız arada sağ tarafa yatmış uyanık buluyom kendimi sağlıkla gelsinlerde inşallah minikler🤲🏾
              Eşime diyorum sanane çocuğun yeri orası nerde isterse orda durur biz sana şu odada durma diyozmu diyor 🙈 kaynana gibisin doğmadan çocuğa karışmaya başladın diyede ekledi 🙈🙈🙈
                Bebekim123 amin 🤲🏾😊 benim cinsiyet erkek inşallah cnm bacaklarıyla kapatı ama erkek dendi sağlıklı olsunda o yeter bana bakalım öbür randevuyu bekliyoz senin cinsiyet ne canımm