• Gebelik
  • Bebeğin tek tarafta toplanması normal mi👀

Bebekim123 aynen😂 sağ tarafa yatmaya korkuyom bazen kız arada sağ tarafa yatmış uyanık buluyom kendimi sağlıkla gelsinlerde inşallah minikler🤲🏾
    Eşime diyorum sanane çocuğun yeri orası nerde isterse orda durur biz sana şu odada durma diyozmu diyor 🙈 kaynana gibisin doğmadan çocuğa karışmaya başladın diyede ekledi 🙈🙈🙈
      Bebekim123 amin 🤲🏾😊 benim cinsiyet erkek inşallah cnm bacaklarıyla kapatı ama erkek dendi sağlıklı olsunda o yeter bana bakalım öbür randevuyu bekliyoz senin cinsiyet ne canımm
        Bebekim123 bebeğim erkek ☺️ Bi yere toplanıyormuş gibi bazende sanki sırtını kafasını karnıma dayıyormuş gibi oluyo hakikaten rahatsız edici oluyo bazen ama olsun hissetmek ne olursa olsun çok güzel 🥰🥰
          Kızlar bendede oluyor ve çok rahatsızlık veriyor bu durum doğuma kadar olacakmınyani
          Fadiiiik ben öğrenmedim canım detaylıya kadar bekleyeceğim dedim haftaya cumartesi öğreneceğiz bakalım
            Bnde doktora sorcam hep solda hissettim buyudukcede solda duruo sag tarafta yatinca rahatim ama uyusuyo bi sure sonra sola yatayim diyorum istemio
              Bebekim123 bebek sola da geçiyordur ama belki plasenta o kısımda ise daha az hissedilir hareketleri. Ben de plasentanın olduğu kısımda hiç hissetmiyorum hareketlerini onun dışında her yerde geziyor😌💙
                Merveanneoluyor çok nadir kaydığını hissediyorum ama genel olarak sağda hiç soldan tekme yemedim birde artık o kadar bariz belli oluyor ki tekmeleri dışardan 😍