Hastane Çantası Hazırlıklarınız/Listeleriniz 📷
Anneoluyorumm00 evet teşekkür ederim alt açmayı yazmayı unutmuşum. ben bebişin listesini attım sadece anne listesi de epey kabarık 😅
- Düzenlendi
5′li hastane çıkışı
Zıbın takım (odaya gelirken giyeceği)
5′li çıtçıtlı body
Bere ve eldiven takımı
2 adet müslin örtü
2 adet nohut battaniye
Emzirme sütyeni
2 pijama takımı
Orkid
Hastane setim, bodyler ve zıbın takım LCWaikiki’den aldın. 0-9 aya kadar olan bütün ürünlerinde etiket kullanmıyorlar. Bodylerin boyun kısmında çıtçıt bulunuyor. Bu ikisi çok ama çok mükemmel bir özellik. Bebeklerimiz pamuktan 🥰 birde hiç bir ürünlerinde (0-12) bebeklerimizin cildiniz tahriş edecek materyaller bulunmuyor. Bebeğimin cilt sağlığını düşünerek bütün ürünlerini pamuklu seçmeye dikkat ettim. Sabırsızlıkla doğmasını ve giymesini bekliyorum💜
Benimde farklı sorum olacak isimli 10 lu kıyafet yaptırdım ilk onu mu vermeliyim içeriye doğum sonrası yoksa farklı kıyafet mi olsun resim çekimi yapan anneler nasıl yol izlediniz? Hadi isimli tulum olanı verdim bacaklarına içine ekstra külotlu çorap mi koyalım yada tekrar patikli alt mı? Birde Bebeği doğum sonrası yıkıyorlar mi şampuan koymalimiyim kıyafet in yanına aklıma takılan deli sorular yardımcı olursanız sevinirim
EsraAcar78 bende yıkamaya başlayacağım önümüzdeki hafta inşallah.
Bebeğe ayrı kendime ayrı çanta yapıcam, kocaman valiz götürmek istemiyorum ama bakalım çantaları düzünce nasıl olucak.
Hemşireye vereceğim ve hastanede kullanacağım takım sade bir şey olsun istediğim için resimdekini aldım, buna ek birkaç takım ve isimli tulum koyacağım ☺️
Diğer bebek ürünlerimiz organik ve yumuşak kumaşlardan seçmeye çalıştım. E bebek, lcwkids, civilden aldım. Battaniye grubunun da çoğunu kumaş aldım diktireceğim, müslin battaniye yaptırıyorum, kışlıkları da kendim ördüm.
Elfnur_ isimliyi hemşireye vermeyin diyorlar, kan vs oluyormuş onu sonra giydiririz bende öyle yapacağım☺️
Bildiğim kadarıyla bebeği yıkamıyorlar sadece siliyorlar.
Elfnur_ külotlu çorap koyma ya daha küçük ya patikli alt koy en iyisi
Duyulurum iyi o zaman sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Elfnur_ bebeği yıkamıyorlar siliyorlar, çoraplı tulum veya alt üst koyabilirsiniz. 10′lu setin hepsini giydirmiyorlar, zıbın tulum şapka eldiven veya alt üst veya çorap genelde bu tarzda olanlar kullanılıyor onun setin hepsi kullanılmıyor bir anda hemşireye verildiğinde, Bir de doğum sonrası ne kadar temizlense de leke kan tarzı bir şeyler kalabiliyor bebekte O da direkt kıyafete geçiyor doğum sonrası kıyafeti değiştirmek durumunda kalıyorsun o yüzden isimli kıyafet yerine normal kıyafet verebilirsiniz. Odaya gelince tekrar üstünü değiştirir yaptırdığınız takımı giydirebilirsiniz. Külotlu çorap koymana gerek yok zaten çok hassas olduğu için onu sıkmaması lazım koyduğun eşyaların.
blondemom bende duba gibiyim ya 😂
Tombiginarasindakipatates
Kaç çocuk var 🥲🥲