• Doğum
  • Hastane Çantası Hazırlıklarınız/Listeleriniz 📷

Tubatgn 27 kilo alan ben ayın sonunda 5 kilo birden yüklenen yine ben ahh ahhh şimdi o kiloları vermeye çalışıyorum.

EsraAcar78 bende yıkamaya başlayacağım önümüzdeki hafta inşallah.
    Bebeğe ayrı kendime ayrı çanta yapıcam, kocaman valiz götürmek istemiyorum ama bakalım çantaları düzünce nasıl olucak.
    Hemşireye vereceğim ve hastanede kullanacağım takım sade bir şey olsun istediğim için resimdekini aldım, buna ek birkaç takım ve isimli tulum koyacağım ☺️
    Diğer bebek ürünlerimiz organik ve yumuşak kumaşlardan seçmeye çalıştım. E bebek, lcwkids, civilden aldım. Battaniye grubunun da çoğunu kumaş aldım diktireceğim, müslin battaniye yaptırıyorum, kışlıkları da kendim ördüm.

Merhaba hanımlar bende ekleyeyim kenarda dursun daha doğuma var ama herşey hazır 🌿
    İki adet 5′li hastane çıkışı aldığım takımların üstünde ki baskılara bile test uygulamislar bu çok hoşuma gitmişti o yüzden lcwaikikiden aldım
    -iki adet alt koydum ♥️
    -eldiven koydum 

• bebek battaniyesi koydum hava soğuk olabilir
      -muslin örtü koydum ben iki adet aldım ve birini alt açma bezi olarak kullanacağım 😚
    • 😚 ben ürünleri LCWkids sitesinden sipariş ettim ve elime ulaştılar gerçekten görselde ki gibi geldiler hepsine bayıldım

Elfnur_ isimliyi hemşireye vermeyin diyorlar, kan vs oluyormuş onu sonra giydiririz bende öyle yapacağım☺️
    Bildiğim kadarıyla bebeği yıkamıyorlar sadece siliyorlar.

Eldgrn
    Ben verdim. Ve geri aldım. Resmen doğuma girdiğim kiloya 8 kaldı…

Elfnur_ bebeği yıkamıyorlar siliyorlar, çoraplı tulum veya alt üst koyabilirsiniz. 10′lu setin hepsini giydirmiyorlar, zıbın tulum şapka eldiven veya alt üst veya çorap genelde bu tarzda olanlar kullanılıyor onun setin hepsi kullanılmıyor bir anda hemşireye verildiğinde, Bir de doğum sonrası ne kadar temizlense de leke kan tarzı bir şeyler kalabiliyor bebekte O da direkt kıyafete geçiyor doğum sonrası kıyafeti değiştirmek durumunda kalıyorsun o yüzden isimli kıyafet yerine normal kıyafet verebilirsiniz. Odaya gelince tekrar üstünü değiştirir yaptırdığınız takımı giydirebilirsiniz. Külotlu çorap koymana gerek yok zaten çok hassas olduğu için onu sıkmaması lazım koyduğun eşyaların.

blondemom
        Ben hayatımda ilk defa 82-83 gördüm hamileyken. Şimdi hamile değilim ve yine görmek üzereyim 🫠🫠🫠🫠

Tubatgn
          Bu kilo sorunu cidden sıkıntı. Hamileyken ağzını tutamıyor ki insan 😵‍💫😵‍💫

EsraAcar78
            Ay en sevdiğim en sevdiğimmmm post başlığı bu benim😍

Hastane çıkışı mümkünse 2-3 takım. Çok iş görüyor çünkü.
            battaniye
            bodyler
            Tulum
            1-2 tane takım
            ağız mendili
            alt açma örtüsü
            tulum
            patikli pijama altı
            10-15 adet bez
            ıslak mendil
            Bence pişik kremi yerine bebek nemlendiricisi

Özellikle bebek giyimi için kaliteli olsun, orasını burasını sürekli kontrol etmek zorunda kalmayayım, rengi solmasın, çekme yapmasın, ip sarkmasın diyorsanız lcw kids bu işte çok iyi. Yumuş yumuş kumaşları var.
            Pişik kremini de pişik olmayan bebeğe sürülmesi bana doğru gelmiyor. Nemlendirici daha iyi bence