EsraAcar78 Hemşireye verilecekler:
▪️5li takım
▪️ Çıtçıtlı zıbın
▪️ Kalın battaniye
▪️ bez
Bebek için yedek kıyafetler:
▪️İsimli tulum, şapkası,eldiveni
▪️Penye battaniye
▪️ Kalın battaniye
▪️3 adet çıtçıtlı zıbın
▪️4 adet alt üst takım
▪️ 3 adet ağız mendili
▪️Yelek
▪️ Peluş tulum
▪️2 adet çorap 2 eldiven
▪️Emzik ( benim kızım tutmadı)
▪️Biberon-Mama ( sütüm gelmedi maalesef bunlar kurtarıcımız oldu)
▪️ 15 adet bez ( ben paket koydum ama aşağı yukarı bu sayı yeterli geliyor ertesi gün çıkılacaksa)
En tatlı heyecanlar, Ben 28-29 hafta arasında hazırladım hastane çantamı kimilerine göre çok erken ama bana göre tam vaktiydi. Hafta ilerledikçe insan ağırlaşıyor. Erkenden araştırmalarımı yapıp çantama koyacaklarımı alıp hepsini kontrol ettim. Bu deneme olarak aldığım ürünlerin bazıları beklentimi fazlasıyla karşıladı bazıları da hüsran uğrattı. LC Waikiki’den aldıklarım beklentimi karşıladı. Etiket olmaması, Organik pamuklu olması, kış bebeği olarak Zıbınların göğüs kısmının iki parça olması hoşuma giden şeylerdendi. Deneme ve kalite için verdiğim siparişlerden sonra karar kıldığım LC Waikiki’den 1 yaşına kadar olan kıyafetlerini aldım. Başta dışarıda dükkandan aldığım kıyafetler maalesef yırtıldı etiketlerini sökmeye çalışırken. O yüzden deneme olarak aldığım kıyafetlerden sonra memnun olduğum yerden geriye kalan kıyafetlerini sipariş verdim. Doğum yapmadan önce Çok araştırdım maalesef memnuniyet konusunda emin olamadığım bir sürü post okudum. O yüzden kendim deneyimleyerek bir şeylerden emin oldum. Tekrardan doğum yapmış olsam geçmişte yaptığım araştırma ve deneyim seçme konusunda ikileme sokmaz ve sıkıntı yaşamadan kızçeme cicilerini alabilirim.