Elifeminask bende de kitle var fakat zararsız kitle.. senin söylediğin şey de zararsız kitleyle alakalı onu aldırmasak da kaybolmasa da olur yani çok mühim birley değil aslında

Naz3301 yaşım 24 3 bebeğimi alcam kucağıma ve herkes karşı bağlatmama ama ben istiyorum çok çünkü kaldırmam 4 çocuğu

Naz3301 bndr baglatmayi dusunuyorum normsl dogumla yapiliyormu acaba ilk dgumum normal ikincide bir sikinti olmazsa normal istiyorum yapilabilen bir islem mi ?

Naz3301 bende 29 yasindayim ayniyiz 3. Devlette doğum yapiyorum dedim bağlayalım mi diye ama onlar yaşın çok genç malesef dediler , sonra dusundumde doğru bir suru korunma yolu var bende bu konuda israr etmicem

Elifeminask Normal dogumda olmjtor isterseniz sonrasında kapalı hiperoskopi denilen minik kesili bir yöntemle bağlatabilirsinz basit bir ameliyat sezaryen gibi değil aynı gün taburcu olunuyor

Birannelikmeselesi Tüp açma ameliyatı cok başarılı olmuyormuş.Tüp bebek en temizi..O da biz mesela kendi isteğimizle üçüncü çocuğu yapacağımızı hiç sanmıyom cok netiz..
          Allah korusun bir hastalık olur kardeş lazım olur diye düşünebiliriz onda da sağlıkla hamile kalan bireylere bile genetik taramalı tüp bebek öneriliyor zaten.Doğrı sağlıklı gen için

İkinci gebeliğim bende doktorla bu konuyu konuşmak istiyorum

Bende 2. Gebeliğimi yaşıyorum şuanda yaşım 33.Bu bebeğimi de sağlıkla kucağıma alınca bağlatmayı düşünüyorum

Naz3301 yani sen bilirsin en iyisini ama İleride bir kız bebek istersen olmucagini göz önünde bulundur bence . Annem de baglatmis senin yaşlarında falan Üç kız kardeşsiz uzun zamandır keşke diyorlar bı daha olsaydı küçük bı belki oğlumuz olurdu gibisinden

sana-mi-sorucam kız çocuğu umudum kalmadı bir bebeğimi erken doğum ile toprağa verdim oda erkekti 4. Oğluma hamileyim şuan

gezentianne spiralle çok hamile kalan duydum hap ile korunma hormonlara zarar veriyor kondom sıkıntı o yüzden bağlatmak en iyi çözüm yolu gibi

gezentianne çok doğru. Ben ilk bebeğimde kordan kanı ve dokusunu saklattım. 2.bebeğimde de aynı şekilde kordon kanı ve dokusunu saklatıyor olacağım. Kendi kök hücresi en kesin ve temiz çözüm zaten. Ben tamamen duygusal olarak 1 kardeşi olsun istedim ama 3.için büyük konuşmayayım kesinlikle düşünmüyoruz. Bu gün dr randevum vardı o da sizin dediğiniz gibi açtırmanın çok net sonuç vermediği tüp bebek olabileceğini söyledi. Aman bağlatıcam düşünmeyeceğim bile 🙈