1. Oğluma hamileyim tekrar bebek istemiyorum bağlatmayı düşünüyorum daha yaşın genç pişman olursun diyorlar belki ileride bir daha çocuk istersin diyorlar benim öyle bir fikrim yok sizce bu yaş erken mi kordon bağlatmak için bağlatıp zarar gören oldu mu hala nasıl bir süreç ??

Naz3301 3 çocuk pişman olunmayacak bir nokta benim için 🫣. 2. bebeğimi doğurucam 31 yaşındayım ben de bağlatmayı planlıyorum. En kötü ihtimalle ucu dönülmez bir işlem değil. Ufak bir operasyonla tekrar açılabiliyor.

bence cock istemeden dolayı degil ama bazı hasstalıkların sifası gebelik oluyor. Mesela benm bir arkadasımın gogsumde kıtle cıktı dr gebe kal o temzlenir dedi gbe kaldı ve gecti

Suan 29 yasındasın ve hamilesin o bebek büyüyene kadar zaten bi 35 yasına geliceksin o yaştan sonrada cocuk yapmak istemezsin 😂😂

Naz3301 bende senin gibiyim bağlatmayi düşünüyorum 3. Hamileliğim bence yeterli artık Rabbim olmayana nasip etsin 🙏🏻😊

Naz3301 Tüp bebek şansınız her zaman var ola ki ileride ille de 4. çocuk derseniz..
          Tüp bebekte
          bağlatanla bağlatmayan kadının şansı aynı..
          Benim 2. dogumum ben de bağlatacağım👍🏻

Elifeminask bende de kitle var fakat zararsız kitle.. senin söylediğin şey de zararsız kitleyle alakalı onu aldırmasak da kaybolmasa da olur yani çok mühim birley değil aslında

Naz3301 yaşım 24 3 bebeğimi alcam kucağıma ve herkes karşı bağlatmama ama ben istiyorum çok çünkü kaldırmam 4 çocuğu

Naz3301 bndr baglatmayi dusunuyorum normsl dogumla yapiliyormu acaba ilk dgumum normal ikincide bir sikinti olmazsa normal istiyorum yapilabilen bir islem mi ?

Naz3301 bende 29 yasindayim ayniyiz 3. Devlette doğum yapiyorum dedim bağlayalım mi diye ama onlar yaşın çok genç malesef dediler , sonra dusundumde doğru bir suru korunma yolu var bende bu konuda israr etmicem

Elifeminask Normal dogumda olmjtor isterseniz sonrasında kapalı hiperoskopi denilen minik kesili bir yöntemle bağlatabilirsinz basit bir ameliyat sezaryen gibi değil aynı gün taburcu olunuyor