gezentianne devlet 29 da bağlamıyor acaba sezaryen ve 4 den fazla mı çocuğu var
29 yaş kordon bağlatmayı düşünüyorum pişman olursun diyorlar
Naz3301 Allah çocuklarınıza sağlıklı uzun ömür versin. Bu devirde 3 çocuk bile layıkıyla bakımı zorken daha fazlası maddi manevi çok zor sizinle aynı yaştayım 6 haftalık hamileyim eğer sizin yerinizde olsam bağlatırdım ortada pişman olunacak bir karar göremiyorum. Tabi yine de sizin tercihiniz. Kişisel fikrim böyle :)
Naz3301 Benımde 3. Gebeliğim 1 oğljm 1 kızım vardı şimdi 2 oğlum olmuş olacak yaşım 28 bende bağlatmayı düşünüyorum hatta doktorumla konuştum (devlet) bağlarım sıkıntı olmaz dedi
Naz3301 benimde 3. Gebeliğim ve bende bağlatmayi düşünüyorum
- Düzenlendi
Darkrose Sezaryen 3. dogum bağlamışlar valla bence hastaneden hastaneye de değişiyor öyle bir şart bir prosedür yok yazılı olan.Şartlara göre değişir.özelde de yaşa bakılmıyr.
Yukarıda bir arkadaş da yazmıs devlette 28 de bağlatacakmış
Naz3301 burda 2. Bebeğinden sonra da baglatmayi düşünenler var herkesin fikrine saygım var ben 5. Bebeğimde olsa baglatmam. Geri dönüşü olmayan bir yol çok çok iyi karar vermek lazım. Ayrıca tüpleri baglatmanin ileriki dönemde fizyolojik sorunlara yol açtığını okumuştum bir çok hormon kadınlarda tuplerle baglantiliymis iyi düşünün derim
- Düzenlendi
Anneyimmmben Ayrıca tüpleri baglatmanin ileriki dönemde fizyolojik sorunlara yol açtığını okumuştum bir çok hormon kadınlarda tuplerle baglantiliymis iyi düşünün derim
Öyle bir şey sadece halk efsanesiymiş.Bilimsel olarak hormonların tüp bağlatanla bağlatmayan kadın arasında fark yokmuş.İlkokul arkadaşım kadın dogumcu ve tez konusu tüp ligasyonuydu bu konuyu uzun uzadıya konuştuk..
Ayrıca tüp bebek şansı her zamam var.O durumda bağlatanla bağlatmayanın şansı da aynı zaten.
En etkili koruma yöntemi
sağlıklı bir yetişkin kaç çocuk dünyaya getireceğinde kararlıysa hiç bir zararı yok.
Aksine diğer tüm yöntemlerin yan etkisi var
cok veya az adet olma vs gibi..
Anneyimmmben Ben bunu araştırdım böyle bir bilinen birşey yok
Bus-ra590 Alalh şifa versin bacım
gezentianne 29 um benim bağlamıyorlarda 😅😅
metemom_ Vazektomide de sonradan açılması hem güç hem çocuk sahibi olması zor
tüp bağlatmak da öyle.Açma ameliyatları tam başarı ihtimali vermiyor.
Sezaryen olup bağlatacaksa eşi neden yaptırsın ki
biri zaten masaya yatıyor🤣
Belki ilerde bir daha denersiniz ya bi kız olsun isteği gelir belki bence bağlatmayın diğer korunma yöntemlerini kullanın