Naz3301 Oğluma hamileyim tekrar bebek istemiyorum bağlatmayı düşünüyorum daha yaşın genç pişman olursun diyorlar belki ileride bir daha çocuk istersin diyorlar benim öyle bir fikrim yok sizce bu yaş erken mi kordon bağlatmak için bağlatıp zarar gören oldu mu hala nasıl bir süreç ??
Birannelikmeselesi Naz3301 3 çocuk pişman olunmayacak bir nokta benim için 🫣. 2. bebeğimi doğurucam 31 yaşındayım ben de bağlatmayı planlıyorum. En kötü ihtimalle ucu dönülmez bir işlem değil. Ufak bir operasyonla tekrar açılabiliyor.
Senemm5834 Naz3301 bende senin gibiyim bağlatmayi düşünüyorum 3. Hamileliğim bence yeterli artık Rabbim olmayana nasip etsin 🙏🏻😊
gezentianne Naz3301 Tüp bebek şansınız her zaman var ola ki ileride ille de 4. çocuk derseniz.. Tüp bebekte bağlatanla bağlatmayan kadının şansı aynı.. Benim 2. dogumum ben de bağlatacağım👍🏻
Elifeminask bence cock istemeden dolayı degil ama bazı hasstalıkların sifası gebelik oluyor. Mesela benm bir arkadasımın gogsumde kıtle cıktı dr gebe kal o temzlenir dedi gbe kaldı ve gecti
Bus-ra590 Elifeminask bende de kitle var fakat zararsız kitle.. senin söylediğin şey de zararsız kitleyle alakalı onu aldırmasak da kaybolmasa da olur yani çok mühim birley değil aslında
Glhayat_54 Suan 29 yasındasın ve hamilesin o bebek büyüyene kadar zaten bi 35 yasına geliceksin o yaştan sonrada cocuk yapmak istemezsin 😂😂
Birannelikmeselesi gezentianne aynen tüp bebek seçeneği de var ama tüpleri açtırmak sanırım maliyet olarak daha uygun olabilir bilmiyorum 🤷♀️
Duruu3 Naz3301 yaşım 24 3 bebeğimi alcam kucağıma ve herkes karşı bağlatmama ama ben istiyorum çok çünkü kaldırmam 4 çocuğu
Tugcemiss- Naz3301 bndr baglatmayi dusunuyorum normsl dogumla yapiliyormu acaba ilk dgumum normal ikincide bir sikinti olmazsa normal istiyorum yapilabilen bir islem mi ?
Selin3434 Naz3301 bende 29 yasindayim ayniyiz 3. Devlette doğum yapiyorum dedim bağlayalım mi diye ama onlar yaşın çok genç malesef dediler , sonra dusundumde doğru bir suru korunma yolu var bende bu konuda israr etmicem
gezentianne Birannelikmeselesi Tüp açma ameliyatı cok başarılı olmuyormuş.Tüp bebek en temizi..O da biz mesela kendi isteğimizle üçüncü çocuğu yapacağımızı hiç sanmıyom cok netiz.. Allah korusun bir hastalık olur kardeş lazım olur diye düşünebiliriz onda da sağlıkla hamile kalan bireylere bile genetik taramalı tüp bebek öneriliyor zaten.Doğrı sağlıklı gen için
fatosf_22 Naz3301 yani bence ilerde ne olur bilinmez bir sürü korunma yolları var neden kordon bağlatma olsun ki
gezentianne fatosf_22 bir sürü korunma yolları var neden kordon bağlatma olsun ki Hiç biri bağlatma kadar tam koruma sağlamıyor diye?? 😀
gezentianne Elifeminask Normal dogumda olmjtor isterseniz sonrasında kapalı hiperoskopi denilen minik kesili bir yöntemle bağlatabilirsinz basit bir ameliyat sezaryen gibi değil aynı gün taburcu olunuyor
Naz3301 gezentianne spiralle çok hamile kalan duydum hap ile korunma hormonlara zarar veriyor kondom sıkıntı o yüzden bağlatmak en iyi çözüm yolu gibi
fatosf_22 gezentianne benim eşim bana bağlatalım dedi ben bugüne bakarak karar almam dedim yarın öbür gün önümüzde ne var bilemeyiz o yüzden ben istemedim tabi son karar senin