koza08 inşallah sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim kanama çok kısa ve az oldu ondan sonra ben görmedim 6 haftalığa girmeye yakın kanama gördüm böyle biraz sürdü sonra geçti kontrole gittiğimde kalo atışını nasıl duyduysam o şekilde kaldı hakkımızda hayırlısı buydu inşallah tez zamanda Rabbim bizlere nasip eder. İnsan hem maddi hemde manevi olarak çok yıpranıyor ama ben bu süreçte manevi olarak çok yıprandım şehir dışında tedavi olduk gittiğimiz yerde hepsi akraba konuşmalar falan beni o kadar yordu ki dedim 3.bir denemeyi psikolojiö kaldırmaz ancak gizli gelir yaparız ama oda olmuyor işte insan bir şeye niyetlendiği zaman en güzeli gizli yapması ben bu süreçte bunu çok iyi anladım biz onu yapamadık

Mucizem-58 ben umudumu yitirmedim hiçbir zaman ams psikolojim çok bozuldu ben bu zamanda acılı halimle hep diyorum ki Allah’ım çok şükür düşük olmadı kalbi durdu düşük olsaydı beni suçlarlardı sen dikkat etmedin ve ben o kadar dikkat ediyordum ki 1 ay boyunca doğru düzgün bişey yapmadım teyzemin evindeydim yemek herşey önüme geliyrodu bir yere gitmiyordm korkudan namazımı bile oturarak kılıyordum yere doğru düzgün oturmuyodum hep uzanıyordm o kadar korkuyordum ki birşey olacak diye korktuğum başıma gelmişti ve ben bunu hep hissettim 🥹🥹

Eylul15 benim dün 3 saatlik bir kanama gördüm sonra durdu 12 ten fazladır kesildi çok şiddetli bel ağrım da vardı hatta orucumu açtım ama sonra durdu

Cansu9134- bende dün biraz gördüm sonra durdu tekrar olur muyum bilmiyorum sabah sağlık ocağına kan vermeye gidecem beta hcg değerim düştü mü diye adet olursam doktora randevu alıp giderim

Sare088 çok iyi anlıyorum sizi. Bizim tüp bebek tedavimizi sadece kendi ailemiz ve çok yakın bir arkadaşımız biliyor. Kimseye söylemedik. Ailemiz de sadece tedaviyi biliyordu. Ne zaman başladık, transfer ne zaman hiç bir şey söylemedik. Dediğiniz gibi en güzeli kimsenin bilmemesi. İnsanlar kötü niyetle olmasa bile bazen çok acımasız ve kırıcı olabiliyor. Ve bizim durumumuzu ne yazıkki bu yollardan geçmeyen anlayamıyor.

Sare088 hissediyor insan🥺aslında sakındıgımız herşey başımıza geliyor diye düşünüyorum bende ev filanda temizlemedim cocuk gibi hep kendime baktım agır filanda kaldırmadım yani kısaca düşecegi varmış Allahın vardır bildigi 🦋bizim en kısa sürede toparlanmmız lazım 🤲🌸

Sare088 kesinlikle ama dikkat edin hamilelikte hacamat riskli oluyor hanimlar.. aman dikkat edin hamilelikte bel ve sirt kisimlar sıkıntılı yani hamilelik supheniz varsa yaptirmayin. Cunku hem vucudun kana ihtiyaci var hemde hamilelikte düşük riskine sebep olabilir. En saglikli zaman adet tarihiniz gectikten 1 hafta sonra hem yumurtalama tarihiniz gelmeden vucudunuzu yeniler hemde bir sonraki adetinizi duzenler temizler 👍🏼

koza08 insanlar anlamıyor ve çok yadırgıyor tüp bebek tedavi deyince ayıplıyorlar çocuğu olmuyor diye.. en iyisini yaptınız bizim ki şehir dışında olduğu için duymayan kalmadı by süreçte o kadar yıprandım ama bu sefer yaparsak herşeyi gizli yapacam

Mucizem-58 benim içime hep doğdu hatta oturdum ağladım bile Allah’ım ne olur bişey olmasın hastaneye giderken bile hep durgundum içimde bir his vardı taki girip öğrenene kadar. İnşallah en kısa zamanda toparlarz Rabbim bizlere hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eylesin 🤲

NurAyse_nur hamilelik yok bende yeni adet oldum Ramazan ayından sonra yapmayı düşünüyorum vücudum biraz toparlasın. Kürtaj olalı bir ay oldu ama şişkinliğim devam ediyor halen

Sare088 bnce hissiyat direk giriyor bnde her an bşy olucakmış gibi yaşadım kanamam hic durmadı htta düşük yaptıgım günü duş almıştım Allah o şeyi veriyor hani temiz oluyum hastenye gidicem ne olur olmaz yatırırlar düşüncesi ile .ilk gebeligimdi nasip olmadı şuan düşünüyoruz olurmu bilmm 🥺rabbim sağlıklı cocuk nasip etsin en kısa zmnda kimsenin kucagı boş kalmasın sizde dualarınızda bnide bulundurun bn her duamds herkese ediyorum biliyorsunki daha cok kabul olur dilek kapısı acıktır iste yeterki rabbim verir .birde agızdan cıkan dua niyetindendir eksik etme duanı açık ve net olsun bn ona özeniyorum kalbimizden gecen hayırlısı belki sabahımıza bu güneş bizede doğar🩷🌸🤲🦋

Sare088 yahu neden ayıp olsun ki tedavi olmak. Bu bir kusur mu? Ya da bilerek, isteyerek yaptığımız bir şey mi? Hem hiçbir sorun yokken bile olmayabiliyor. Böyle insanları çevrenizden uzak tutmak en sağlıklısı. Çünkü zaten yaşanan süreç zor ve stresliyken bir de insanlarla uğraşmak çok yıpratıyor.

koza08 hep bir kusur buluyorlar çok şükür bizim hiçbir kusurumuz yok doğal yollarla olmadı tedaviye girdik nasibimiz değilmiş zamanı gelince Rabbim en güzel şekilde nasip eder inşallah. Ben ne kadar uzak tutsam da konuşmaları kesilmiyor utanmayıp bunu söyleyip gelip benimle konuşuyorsa o insanlara ne yapsak boş ben dedim biri gelip benim önümde böyle konuşursa büyük mü acısı mı var dinlemem direk kırarım hiç umurumda değil.

Sare088 bizde de sorun çıkmıyor ama maalesef ki olmuyor. Olsa da başka şeyler başımıza geliyor. Bu hayat sizin. Size iyi gelen insanlarla huzurla yaşayın. Diğerleri hayatınızın kapı dışında kalsın. Zaten yeterince üzülüyoruz bir de anlayışlığa hiç gerek yok.

koza08 işte aileden olunca dışarı atamıyorsun görümcem bir tanesi kendisi başına o kadar şey geldi ama kusuru bizde arıyor benim yaşım küçük hiçbir sorunum da yok Rabbim nasip ederse olur inşallah onun kız kardeşi benden 15 yaş büyük çocuğu yok kendisi de tedavi görüyor ablası gittiği her yerde diyo ki benim kız kardeşim de sorun yok çocuğu olur ama yengemin olmuyor ben duyunca delirdim o acılı halimle onu görseydim konuşsaydım ağzıma geleni söylerdim

Sare088 ya gerçekten insanlar ne kadar acımasız. Savunduğu kendi kız kardeşiyken diğer tarafta da kendi oğlan kardeşi var yani. Hem sorun olsa dahi ayıp mı bu. Allah sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah sana. 🌸