NurAyse_nur çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah bizlere de nasip eyler.bende hacamat yaptırmak istiyorum biraz toparlandıktan sonra

Eylul15 bende yeni bugün oldum kaç gündür çok şiddetli bel ağrım vardı bugün öğlen gördüm kanama. Ben kürtajdan 10 gün sonra gittim doktorum iyi dedi bir sıkıntı yok beta yüksek çıkmıştı sadece.. peki adet süresi uzuyor mu yoksa aynı beb önceden 1 hafta falan görüyordm bazen daha az sizinki değişti mş

Mucizem-58 çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olur.beniki tüp bebekti doktorum ilaçlarını kes 4 gün içinde düşer dedi ama düşmedi 10 gün boyunca nereye gittiysem kürtaj önerdiler bende kürtaj oldum artık rahatsız olmaya başlamıştım günden güne şişiyordum nefed almakta zorluk çekiyordum bebeğimin kalbi 6 hastalıkta durdu ben 8.haftada öğrendim

Sare088 amin canim hepimizin. Mutlaka yaptir şifaya niyet et şifa Allah’tan. Ben cok faydasini gordum inşallah sende görürsün

Sare088 öylemi gecmiş olsun 🙂‍↕️ inşallah saglıklı gebelik sürecimiz olur en kısa sürede 🌸

Sare088 merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. benim de tüp bebek tedavisi ile oluşan hamileliğim ilk haftalarda kanama ve sonrasında 9.haftada kalp atışının durmasıyla sonlandırıldı. 30 kasımda kürtaj oldum. Normalde adetlerim çok düzenlidir 28günde bir olur fakat 10 şubatta adet görebildim. O da çok az olunca bir de histeroskopi oldum. Tüp bebek doktorum kürtaj sonrası ilk adette çağırmıştı. Eğer embriyolarınız varsa ilk ya da ikinci ayda deneyebilirsiniz.

Mucizem-58 amin inşallah bizde çok istiyoruz 6 senedir olmadı nereye gittiysek hiçbir sıkıntı yok dediler aşılama yaptık olmadı tüp bebek denedik ilki tutmadı ara vermeden ikinciyi yaptık tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durmuştu dünyam başıma yıkılmıştı sanki o kadar mutluyduk her an şükrediyorduk her namazdan sonra sevinçten ağlıyorduk eşim ile sevincimiz çok kısa sürdü. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah bu Ramazan ayı hürmetine Rabbim bize ve isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eder

koza08 benimde başta kanamam oldu doktora gittim hiçbir sıkıntı yok dediler 2 gün sonra kendi doktoruma gittim aynısını dedi hatta kalp atışını bile duydum ama 8.hafta gittiğimizde kalbi durdu dedi başta sıkıntı varmış demek söylemedi çünkü doktorum bana rahatsız olursan hemen gel dedi ama ben olmamıştım. Biz şehir dışında gördük tedaviyi şu an gidemiyoruz maddi olarak kendimizi toparlayacaz borçla tedaviye girdik. Uzun bir süre gidemiyoruz. Bizimd2 doktorumux 40 gün sonra gel dedi dedim ben gelemem çok uzak aradan zaman geçsin sonra

Sare088 yaklaşık 6 ay ara verdim 2024 martta kürtaj olmuştum 2025 şubatta hamile kaldım denemeye başladıktan 4,5 ay sonra hamile kaldım

Sare088 aynı şeyleri yaşamışız. Benim de kanamam oldu kanama alanı var dedi doktorum. Sonra alan daha da büyüdü. Ama bebeğin gelişiminde kalp atışında sıkıntı yoktu. 9.haftanın sonlarında kontrole gittiğimizde kalbi geçen hafta durmuş dedi. Çok zor bunları yaşaması. Tüp bebeğe kadar zaten çok yoruluyor insan hem maddi hem manevi. Tam oldu derken bir ay kanamayla uğraşma, kaybetme korkusu. Tam kanamam azaldı galiba yırttık derken kalp atışı durdu. Allah inşallah tüp bebeğe gerek duymadan nasip etsin sağlıkla size inşallah.

Sare088 ben 18 ocakta kurtaj oldum. 11 subatta regli oldum. Evde test yaptim pozitifti. 31 martta kontrolum var. Benim doktorum 1 regliden sonra dusunebilirsin dedi ve 26 subat son muayene de hersey yolundaydi

Sare088 üzülme vardır Rabbimin bildigi dua et icini ferah tut düşüügn eli cebindedir der annelerimiz bnmkide düştü üzüldüm ama artık yapacak bşyimiz yokki umudunu yitirme 🙂‍↕️🌸

Sare088 benim hemen hemen aynı sürüyor.normalde de 5-6 gün sürüyordu yine o şekilde bitecek gibi duruyor.