koza08 hep bir kusur buluyorlar çok şükür bizim hiçbir kusurumuz yok doğal yollarla olmadı tedaviye girdik nasibimiz değilmiş zamanı gelince Rabbim en güzel şekilde nasip eder inşallah. Ben ne kadar uzak tutsam da konuşmaları kesilmiyor utanmayıp bunu söyleyip gelip benimle konuşuyorsa o insanlara ne yapsak boş ben dedim biri gelip benim önümde böyle konuşursa büyük mü acısı mı var dinlemem direk kırarım hiç umurumda değil.

Sare088 bizde de sorun çıkmıyor ama maalesef ki olmuyor. Olsa da başka şeyler başımıza geliyor. Bu hayat sizin. Size iyi gelen insanlarla huzurla yaşayın. Diğerleri hayatınızın kapı dışında kalsın. Zaten yeterince üzülüyoruz bir de anlayışlığa hiç gerek yok.

koza08 işte aileden olunca dışarı atamıyorsun görümcem bir tanesi kendisi başına o kadar şey geldi ama kusuru bizde arıyor benim yaşım küçük hiçbir sorunum da yok Rabbim nasip ederse olur inşallah onun kız kardeşi benden 15 yaş büyük çocuğu yok kendisi de tedavi görüyor ablası gittiği her yerde diyo ki benim kız kardeşim de sorun yok çocuğu olur ama yengemin olmuyor ben duyunca delirdim o acılı halimle onu görseydim konuşsaydım ağzıma geleni söylerdim

Sare088 ya gerçekten insanlar ne kadar acımasız. Savunduğu kendi kız kardeşiyken diğer tarafta da kendi oğlan kardeşi var yani. Hem sorun olsa dahi ayıp mı bu. Allah sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah sana. 🌸