Meltemanneolsun tahmini 38 gün falan sezaryen olacağı için 38. Hafta içerisinde hesaplıyorum 😅
140-140 oldum sonunda yariladik🥰🩷🙏
Donaldvetomris ayy ne kalmış ki şurada sağlıcakla al kucağına inşallah 🙏🌸
Meltemanneolsun yaa di mi 🫶🫶🫶 dünyanın en güzel şeyi
Balbebek012 sanırım öyle heyecanlı bekleyişler 🙏🥰 hemencik de büyürler sonra bu günleri ozleriz
Meltemanneolsun Daha dün gibi hatırlıyorum bende 140 oldum yarıladım diye çok mutlu olmuştum.. Şimdi son 75 olduk ❤️ Zaman hızlı geçiyor 🫶🏻
Meltemanneolsun ben de sabırsızlıkla bekliyorum daha 17+4 üz
Meltemanneolsun ay evet 😀
Meltemanneolsun amin hepimiz inşallah canım🤲💕 benimde bebeğin eşi rahime yakın yerleşmiş daha belli değil perinatoloğa yönlendirme yaptı doktorum ama düzelmezse sezeryan gözüküyor gözüm korkmuyor değil😬😂
Meltemanneolsun sağlıkla gelsin inşallah 🌸💗
Bizde son 142 yazıyoo ama bence daha erken gelicek bebişim saglıkla kavusalım hepimiz 😍
Kızlar bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsunuz magnezyum kullanıyorum ama dişlerim daha sonra dökülmesin agrımasın falan diye kalsiyum vitamini istiycem doktordan suan sadece magnezyum kullanıyorum ek olarak bisey kullanan var mı
Dileminiz evet hızlı geçiyor biz anlamıyoruz bibbakmissin dogmus
Meltemanneolsun kesinlikle öyle 🥹🫂 sağlıkla gelsin minişler ♥️
Talentedmom az kalmis canım yakinda duyarsin
ikranurayaz_mom genelde o şekilde olunca sezeryan oluyormuş olsun canım sagliginizdan önemli değil ya. Sağlıcakla alalım da kucağımıza 🙏🙏🥰
Meltemanneolsun sağlıkla gelsin inşallah canım seninle aynı sayılırız 133 bizde 🥰💖
Edamurat58 ben d vitamini ve folik asitin 2 si var ya onu kullanıyorum demir sağlık ocağı verdi henüz başlamadım kullanmaya
- Düzenlendi
Meltemanneolsun evet ileriki haftalarda yukarı çıkmazsa öyle görünüyor canım sağlıklı olsunda bebeğim gerisi hallolur inşallah🤲 🌸
Busramnida evet aynı sayılırız 🥰🥰 3 5 günden bir şey olmaz 😂😂 çoğu gitmiş azı kalmis
ikranurayaz_mom amin canım inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼