Meltemanneolsun sağlıkla gelsin inşallah 🌸💗
140-140 oldum sonunda yariladik🥰🩷🙏
Bizde son 142 yazıyoo ama bence daha erken gelicek bebişim saglıkla kavusalım hepimiz 😍
Kızlar bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsunuz magnezyum kullanıyorum ama dişlerim daha sonra dökülmesin agrımasın falan diye kalsiyum vitamini istiycem doktordan suan sadece magnezyum kullanıyorum ek olarak bisey kullanan var mı
Dileminiz evet hızlı geçiyor biz anlamıyoruz bibbakmissin dogmus
Meltemanneolsun kesinlikle öyle 🥹🫂 sağlıkla gelsin minişler ♥️
Talentedmom az kalmis canım yakinda duyarsin
ikranurayaz_mom genelde o şekilde olunca sezeryan oluyormuş olsun canım sagliginizdan önemli değil ya. Sağlıcakla alalım da kucağımıza 🙏🙏🥰
Meltemanneolsun sağlıkla gelsin inşallah canım seninle aynı sayılırız 133 bizde 🥰💖
Edamurat58 ben d vitamini ve folik asitin 2 si var ya onu kullanıyorum demir sağlık ocağı verdi henüz başlamadım kullanmaya
- Düzenlendi
Meltemanneolsun evet ileriki haftalarda yukarı çıkmazsa öyle görünüyor canım sağlıklı olsunda bebeğim gerisi hallolur inşallah🤲 🌸
Busramnida evet aynı sayılırız 🥰🥰 3 5 günden bir şey olmaz 😂😂 çoğu gitmiş azı kalmis
ikranurayaz_mom amin canım inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Meltemanneolsun inşallah
Meltemanneolsun bizim son 20🥹
Kuumsaal77 20 mii ay o gunleri ne zaman gorcem ben yaa🥰🥰🥰🥰🥰
Meltemanneolsun uygulamaya göre son 30
Meltemanneolsun yarıdan sonrası hızlı gidiyor canım bende daha geçen yolu yariladik diye post açtım şu an 24+2 olduk inşallah sağlıkla kucagimiza alalım minikleri🥰🥰
Zeynep_1212 yarısına geldiysek gerisi de gelir 😂😂🙏 sağlıcakla gelsinler🙏🏼🥰
Rumeysaeliz 1 ay sonra bebişin kollarinda 🥰🥰
Meltemanneolsun benim son 31 ama daha az kaldı sezeryan olacağım için bayramdan önce doğum planlıyoruz nasipse inşallah ama son gunler hiç geçmiyor zaman durmus gibi suan 😵💫🥹🥹