Meltemanneolsun zaman çok hızlı geçiyor 🥹 hamileliğin başlarında zamanı biri durdurmuş gibiydi ama hareketlerini hissetmeye başlayınca sonrası su gibi akıyor 🥹
140-140 oldum sonunda yariladik🥰🩷🙏
Balbebek012 ayy senin bir dahaki aya doğuyor işte şurada ne kalmış maşallah nasıl heyecan var mı
Meltemanneolsun son 124💙şuan riskli gözüküyor sezeryan olma ihtimali var ondan biraz daha düşebiliriz😬
Meltemanneolsun ayy hem de nasıl doğurasım var hemen 😂🫶
Sekkahve son 4 5 gündür hafif hafif hissetmeye başladım 😊 çok ilginç bir duygu kipirdiyor içimde 🩷🫣
Balbebek012 benim bile var hemen dogurayim artık diyorum bebek falan görünce dışarıda içim gidiyor😂
Meltemanneolsun atarsa 157😀
ikranurayaz_mom sağlıcakla al canım kucağına inşallah🙏🙏 bende kist ve miyom olduğu için sezeryan olacak ve onlar da alınacak simdiden bı tirsma var ama belli etmiyorum 😂
Meltemanneolsun hareketleri ne zaman hissettiniz
Talentedmom ha gayret yetisiyorsun😂😂🥰🥰
Talentedmom 19. Haftada işte gece birden karnıma bastırma hissettim içeriden bastırıldı karnım 🥰 sonra bı lonk diye döndü 😂 anam dedim noluyoruz. Şimdi kimildamalar hissediyorum ara ara
Meltemanneolsun tahmini 38 gün falan sezaryen olacağı için 38. Hafta içerisinde hesaplıyorum 😅
Donaldvetomris ayy ne kalmış ki şurada sağlıcakla al kucağına inşallah 🙏🌸
Meltemanneolsun yaa di mi 🫶🫶🫶 dünyanın en güzel şeyi
Balbebek012 sanırım öyle heyecanlı bekleyişler 🙏🥰 hemencik de büyürler sonra bu günleri ozleriz
Meltemanneolsun Daha dün gibi hatırlıyorum bende 140 oldum yarıladım diye çok mutlu olmuştum.. Şimdi son 75 olduk ❤️ Zaman hızlı geçiyor 🫶🏻
Meltemanneolsun ben de sabırsızlıkla bekliyorum daha 17+4 üz
Meltemanneolsun ay evet 😀
Meltemanneolsun amin hepimiz inşallah canım🤲💕 benimde bebeğin eşi rahime yakın yerleşmiş daha belli değil perinatoloğa yönlendirme yaptı doktorum ama düzelmezse sezeryan gözüküyor gözüm korkmuyor değil😬😂
Meltemanneolsun sağlıkla gelsin inşallah 🌸💗