Marsilyasabunu normalde banada ya 14 mart ya 17 demişti eger ben 17 deseydim 38+6 olucaktı doktor belkı tuvaletını yapar rısk almayalım dedı ondan 38+3 u sectık canım doktorumunda kararıydı yanı sen yınede sor sorun olmasın

HazelSeren maşallah🧿♥️ sağlıkla buyusun, darısı güzel doğum hıkayeleri yazmak bizede nasip olsun💕

Ay maşallah ne güzel bir doğum olmuş 🧿15 haftalık hamileyim ben de 🥹İlk doğumu travmatik derecede kötü olan birisi olarak Allahım bana da kolay bir doğum nasip etsin inşallah çok korkuyorum 🫤

HazelSeren
    Merhaba ameliyattan sonra boyun sırt ağrınız oldumu bu aralar narkozu atamama boyun ağrısı gibi şeyler çok duyuyorum da

HazelSeren gelmiş geçmiş olsun benimde 2. Doğumum 38+3 te olucak 20 nisana gün verildi,ilkindede çok zorlanmamıştım ama ikinci hamileliğim birinciye göre daha ağrılı geçti (oturma,yatma,yürüme vs yönünden)inşallah ikinci doğumumdada sizin gibi rahat geçiririm yine 🙏🏻🙏🏻

20 mart perşmbe günü baya doğum yapacak Anne var +1 olarak allah hepimizin yardımcısı olsunn sağlıkla gelsin bebişler🌸🙏🏻🥰

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ftmklc1 rahim temizliği için karnıma masaj ve elini soktu ebe canım öyle yaptı 3 kere