Ay maşallah ne güzel bir doğum olmuş 🧿15 haftalık hamileyim ben de 🥹İlk doğumu travmatik derecede kötü olan birisi olarak Allahım bana da kolay bir doğum nasip etsin inşallah çok korkuyorum 🫤
Pozitif spinal sezeryanım 38+3 te gelen miniğim💙
HazelSeren çok şükür, Allahım korusun 🥰
HazelSeren
Merhaba ameliyattan sonra boyun sırt ağrınız oldumu bu aralar narkozu atamama boyun ağrısı gibi şeyler çok duyuyorum da
- Düzenlendi
3prensAnnesi_ nasıpse 2.dogum 5yasında kızım var sızın de 3. Degıl mi kolay sekılde nasıp olsun
zehranurates evet 3.benimde amin Allah hiç kimseyi darda bırakmasın
HazelSeren gelmiş geçmiş olsun benimde 2. Doğumum 38+3 te olucak 20 nisana gün verildi,ilkindede çok zorlanmamıştım ama ikinci hamileliğim birinciye göre daha ağrılı geçti (oturma,yatma,yürüme vs yönünden)inşallah ikinci doğumumdada sizin gibi rahat geçiririm yine 🙏🏻🙏🏻
HazelSeren mama mı vereceğiz o zaman? Hastane mi veriyor hemen gelmezse
20 mart perşmbe günü baya doğum yapacak Anne var +1 olarak allah hepimizin yardımcısı olsunn sağlıkla gelsin bebişler🌸🙏🏻🥰
3prensAnnesi_ amın canım amın
HazelSeren ayy darısı bize inşaAllah masallah canim
HazelSeren Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün doguma kaç kilo girdiniz bebeginiz kaç kg dogdu
HazelSeren alttan muayeneyi sezeryandan sonra nasıl yapıyorlar acaba 🥹
Ftmklc1 rahim temizliği için karnıma masaj ve elini soktu ebe canım öyle yaptı 3 kere
Ruzgargulus sağol canım ben 97 kg girdim bebek 3140 doğdu
Software hastane verıyor bebek odasında canım bıze 2 kere verdıler rahat uyusun dıye süt gelene kadar
Bus_bus inşallah canım dualarım senınle🙏
HazelSeren doktorum bana bir şey sormadı henüz zamanın yakınlaşmasını bekliyor herhalde
HazelSeren evet ya çok zordu iste diyorum en azından seseryan olsam popomun üzerine otura bilirim falan
Allah bağışlasın 😍🥹