Aybukee1

Aybukee1 şöyle söyleyım bacaklarında his olmadığı için cok acı duymuyosun ama genede hissediyosun acı cok az oluyor kirli kan çıkıyor onun için rahimin temizlenmesi için yapılıyor canım

Pelnztrk inşallah guzel duygularla gir ben hep öyle yaptım asla ağlamadım ilkinde korkudan kendımı heba etmiştim ama bunda cok sakin davrandım

HazelSeren Sağlıkla büyütün yavrunuzu 🤲🏻🤍 Yarın benimde sezaryan doğumum var ilk olacak okudukça rahatlama geldi umarım benimde sizinki gibi kolay geçer inşallah 🤲🏻🤗

HazelSeren Rabbim vatana millete hayırlı anne baba saygısı sevgisi bilen merhametli evlatlar olmasını nasip etsin aklıyla fikri de sağlığı ile büyütmeyi nasip olsun evlatlarınızı
      21 Mart benim de 2 sezeryanım hem korkuyorum hem mutluyum çok değişik duygular dua eden olur mu sağlığıyla sıhhat eyle aklı ile fikriyle kucağımıza almayı nasip olsun sağlığımla beraber evde beni bekleyen kızıma kavuşmak nasip olsun ❤️

Pelnztrk bide benım belli değildi 36 haftalıkken doplerde sorun var dedı aldılar bilinçsizsin cocuk 5 gün yoğun bakımda kaldı boş yere bence boşa erken doğdu hala inanasım gelmıyor

HazelSeren öncelikle gözünüz aydın ne güzel geçmiş doğumunuz 🤗 benimde nasipse 20 mart perşembe saat 10 da umarım sizin ki kadar pozitif geçer 2. Sezaryenim olacak benimde . Sütünüz ne kadR sürede geldi acaba?

HazelSeren bende nisan ayında spinal sezeryan olucam aizin adınıza çok sevindim. İki sorum var ellerinizi bağlıyorlar mı mutlaka panik atağım var bağlanırsam tansiyon sorunum olabilir ve sondayı spinal anesteziden sonra mı takıyorlar hissetmek istemem

HazelSeren öncelikle çok geçmiş olsun hayırlı uzun ömürler olsun inşallah bebisin. Sezeryana nasıl karar verdiniz ya da bazı sebeplerden oyle mi olması gerketi ,benim normal dogumum biraz tramva bıraktı bence 2. Ye 1 ay kaldı ve 1. Doğumdan ötürü sezeryan olmak istiyorum hiç bir sebep yokken doktora sezeryan olmak istiyorum desem kabil eder mi sezeryan nasıl bir his nasıl biswy bilmiyorum sezeryan dan da korkuyorum tecrübenizi anlatır mısınız biraz çok agri falan oldu mu

elifuslu1002 benım ilk gebeliğimde direk sezeryana alındım ondan buda zorunlu sezeryan oldu sezeryanlıyım diye ağrı olarak ameliyat sonuçta nerden nereye kesiyolar kaç kat canın acıyor acımıyor degıl yani bana kalsa normal doğum daha ıyı o an acını cekıyosun sonrası rahatsın sezeryan en az 1 hafta acın agrın devam edıyor canım

HazelSeren ben doğum anını unuttum zaten ama doğumdan sonrası çok kötüydü benim de yani normal doğum sonrası da görüldüğü kadad kolay değilmiş1 ay vajinada ağrıdan ne otura bildim ne yata bildim sırf bu yüzden sezeryana aklım kayıyor hep

Baharlina hayırlısınla gelsın inşallah evet ellerin iki yanda bağlı canım sondada uzandıgın zaman daha yeni bacakların kendınden gıderken taktılar bana sadece his hissettım acı degıl eger korkun varsa genel ol derım anesteziyi ben ilkinden bildiğim için spinal seçtim ama ilkinde omzuma ağrı vurdu bundada belime