HazelSeren hayırlı olsun rabbim sağlıklı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin perşembe güni benim ilk doğumum olcak sezeryan belden uyuşturmalı ama epidurel mi yoksa sizinki mi bilmiyorum pekde bilgim yol acıkcası iğne konusunda korkuyordum rahatladım bii
Ama ilk doğum olcak ameliyst sonrası ağrı nasıl biraz endişelendim salı günü saati söylicekler ama sanıırım sabahtan olcam

Pelnztrk aay aynı gün benimde sabah 9 gibi galiba net saati salı günü söylicekler çarşamba anestezi doktoru muayene etcek ilk birde hayırlısı olsun

Beyza_19 benide yarın edecek anestezi doktoru perşembeye gün verdi ama salıda olma ihtimali varmış yarın belli olacak

Allah bağışlasın gözünüz aydın bende o günleri görürüm inşallah yazmak bana da nasip okur inşallah bende 7 aylığım böyle okudukça çok tüzek geliyor bana

3prensAnnesi_ bana da 6 da acıl de olun dedıler aynen sırayla alıyorlarmış sanırım hayırlısı ile saglıgı sıhhati aklı fıkri yerinde saglıgımızla almayı nasıp etsin yavrularımızıııı🌸🫶🏽🤲🏽 ay aynı gun kucaklayacagız inşAllah

HazelSeren Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ben bişey sormak istiyorum ilk sezaryen dikiş yeri ile ikincisi aynı mı oluyor yoksa farklı yerden mi kesi yapıyorlar birde spinal anestezi sonrasında kaç dk sonra ameliyatınız başladı kesiyi hissettiniz mi çok soru sordum kusura bakmayın ben ilk çocuğumu normalden acil sezaryene alındım nabzımız gittipi için spinal oldum ama gemen beklemeden karnımı çekmeye başladılar kesmeden ben hissediyorum diyinxe genel baydılar çok zor bayıldım kötü bi deneyimdi şuan ikinci gebeliğimi yasiyorum 19 haftalık çok korkum endişem var aynıları olur mu diye o yüzden bu kadar sordum hakkınızı helal edin

Foreverr hemen başladılar canım uyuştuktan sonra ama onlar test ediyor hemen kesmıyolar his olmaz zaten sen kesılerı duymuyosun sadece bebek yukarda ya karnını sallamalarını hıssedıyosun saga sola cekmelerı hıssedıyosun o da acı değil his yani keside aynı yerden canım

Beyza_19 belden benımki spinal canım uyanıksın önunde perde var sadece belden asagısını hıssetmıyosun eger korkun varsa genel ol komple uyutsunlar

Kubrasrlozd sağol canım inşallah senınde guzel gecer allahın ızniyle sut hemen gelmıyor ilk gun mama verdıler bugun yeni yeni açılıyor 2 ci gun anca doluyor ama ılk gun sureklı emzır acılsın yoksa gelmez

HazelSeren anladım teşekkür ederim inş benimde öyle olur dikmişerdi ve dikişimde skar dokusu olmuş düzeltmelerinide isterim peki kaçıncı haftada gün veriyolar 🙂

Marsilyasabunu normalde banada ya 14 mart ya 17 demişti eger ben 17 deseydim 38+6 olucaktı doktor belkı tuvaletını yapar rısk almayalım dedı ondan 38+3 u sectık canım doktorumunda kararıydı yanı sen yınede sor sorun olmasın