@Seymaaa05 haziran annişiii 😍 nasılsın canım benim sezeryan olacak senin belli mii ? Belki aynı gün gelirler yaa ☺️🙏
Kavuşmaya sooonn 98 🤰🩷
@danla2711 ay çok az kalmış kuşum zaten temizlik bayram derken bir bakmışsın zaman geçmiş sağlıkla gelsin minik paşa ❤️
Benimde ikinci kızım geliyor ilk kızıma oda yapıyoruz yarın gelecek çok heyecanlı zamanlar 🥰🥰
@Esraa00 amin canım sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 benimde ikinci sezeryanım olacak. Yavaş yavaş halledersin en güzel zamanlar hazırlıklar. 😍
@Kocamanailem_ sağlıkla kavuşun canım ❤️
@Melikeakkc ya benimde sezeryan olacak bi 2 hafta düşersek aynı günlerde gelecek bebişlerimiz 🥰
@DENIZ_55 sağlıkla kucağına al canım çok az kalmış 🙏🩷
@sedamusa sağlıkla kavuşalım bebişlerimize canım 🌸
Melissayda normal istiyorum da işte şartlar ne olur bilmiyorum
Melissayda Oyy maşallah 😍😍 2 kızz kardeş mükemmel yaa😍 benim ilk bebişim 🤣 güle güle kullansın prensess 🤲😍 sağlıkla gelsin yavrularımızzzz
Melissayda amin canım inşallah 🥰
Melissayda
Çok şükür canım iyiym ağrılarım oluyor ama geliyor gidiyor geligpr gidiyor 😂 bende sezaryen istiyorum ama ilk gebelik olduğu için daha belli deil🥰🥰 senin hangi tarihte ağrıların ne durumda
Melissayda bizim de 115 kaldı 🥹
@ikranurayaz_mom aşkom senin ilk normaldi zaten inşallah istediğin gibi ilerler her şey bu da öyle olur🙏
@danla2711 çok teşekkür ederiz canımm 🌸 oğluşun da sağlıkla kullansın inşallah hep güzel günlere aminn 🙏🩷🩵
@Seymaaa05 daha hiç konuşmadık tarih canım kurban bayramına denk geliyor önce mi olur sonra mı bilmiyorum biraz sıkıntılı olacak gibi sonra olsun istiyorum inşallah doktor bekletir de o zaman olur.🙏 Bel ağrım oluyor kuşum benimde magnezyum kullanıyorum günlük maden suyu iyi geliyor tavsiye ederimm 🥰
Melissayda inşallah canım perinatolog karar vericek bakalım
Melissayda 135 🥰
Melissayda teşekkürler canım amin inşallah🤲♥️
Melissayda son 40 gün
Melissayda Son 11 😂normal doğum olduğu için her an 🫣