• Gebelik
  • Kavuşmaya sooonn 98 🤰🩷

@danla2711 ay çok az kalmış kuşum zaten temizlik bayram derken bir bakmışsın zaman geçmiş sağlıkla gelsin minik paşa ❤️
Benimde ikinci kızım geliyor ilk kızıma oda yapıyoruz yarın gelecek çok heyecanlı zamanlar 🥰🥰

@Esraa00 amin canım sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 benimde ikinci sezeryanım olacak. Yavaş yavaş halledersin en güzel zamanlar hazırlıklar. 😍

Melissayda Oyy maşallah 😍😍 2 kızz kardeş mükemmel yaa😍 benim ilk bebişim 🤣 güle güle kullansın prensess 🤲😍 sağlıkla gelsin yavrularımızzzz

Melissayda
      Çok şükür canım iyiym ağrılarım oluyor ama geliyor gidiyor geligpr gidiyor 😂 bende sezaryen istiyorum ama ilk gebelik olduğu için daha belli deil🥰🥰 senin hangi tarihte ağrıların ne durumda

@Seymaaa05 daha hiç konuşmadık tarih canım kurban bayramına denk geliyor önce mi olur sonra mı bilmiyorum biraz sıkıntılı olacak gibi sonra olsun istiyorum inşallah doktor bekletir de o zaman olur.🙏 Bel ağrım oluyor kuşum benimde magnezyum kullanıyorum günlük maden suyu iyi geliyor tavsiye ederimm 🥰