• Gebelik
  • Kavuşmaya sooonn 98 🤰🩷

Melissayda Oyy maşallah 😍😍 2 kızz kardeş mükemmel yaa😍 benim ilk bebişim 🤣 güle güle kullansın prensess 🤲😍 sağlıkla gelsin yavrularımızzzz

Melissayda
Çok şükür canım iyiym ağrılarım oluyor ama geliyor gidiyor geligpr gidiyor 😂 bende sezaryen istiyorum ama ilk gebelik olduğu için daha belli deil🥰🥰 senin hangi tarihte ağrıların ne durumda

@Seymaaa05 daha hiç konuşmadık tarih canım kurban bayramına denk geliyor önce mi olur sonra mı bilmiyorum biraz sıkıntılı olacak gibi sonra olsun istiyorum inşallah doktor bekletir de o zaman olur.🙏 Bel ağrım oluyor kuşum benimde magnezyum kullanıyorum günlük maden suyu iyi geliyor tavsiye ederimm 🥰

Melissayda iyiyiz teşekkür ederim sen nasılsın 🥰 bulantıları geride bıraktık çok şükür gerçekten hamileliğin balayındayım gibi hissediyorum 🥹 benim belli değil henüz ilk bebek 🙂 alışverişleri tamamladınız mı ben bu ay alacağım birçok şeyi 🐥

Melissayda Uygulamaya gore son 104 ama 2 hafta oncesi sezaryen olacagi icin tahminen son 95 kaldi🥰 Saglikla gelsinler inşallah❤️