• Gebelik
  • Kavuşmaya sooonn 98 🤰🩷

Melissayda Oyy maşallah 😍😍 2 kızz kardeş mükemmel yaa😍 benim ilk bebişim 🤣 güle güle kullansın prensess 🤲😍 sağlıkla gelsin yavrularımızzzz

Melissayda
Çok şükür canım iyiym ağrılarım oluyor ama geliyor gidiyor geligpr gidiyor 😂 bende sezaryen istiyorum ama ilk gebelik olduğu için daha belli deil🥰🥰 senin hangi tarihte ağrıların ne durumda

@Seymaaa05 daha hiç konuşmadık tarih canım kurban bayramına denk geliyor önce mi olur sonra mı bilmiyorum biraz sıkıntılı olacak gibi sonra olsun istiyorum inşallah doktor bekletir de o zaman olur.🙏 Bel ağrım oluyor kuşum benimde magnezyum kullanıyorum günlük maden suyu iyi geliyor tavsiye ederimm 🥰

Melissayda iyiyiz teşekkür ederim sen nasılsın 🥰 bulantıları geride bıraktık çok şükür gerçekten hamileliğin balayındayım gibi hissediyorum 🥹 benim belli değil henüz ilk bebek 🙂 alışverişleri tamamladınız mı ben bu ay alacağım birçok şeyi 🐥

Melissayda Uygulamaya gore son 104 ama 2 hafta oncesi sezaryen olacagi icin tahminen son 95 kaldi🥰 Saglikla gelsinler inşallah❤️

Melissayda
    Ay evet yaa kurban bayramından sonra istiyorum bende inşallah o zaman olur 🥰 sağlıkla gelsinler de
    Benimde belimde fıtık var çok bel ağrısı çekiyorum ayakta duramıyorum desem yeridir
    Dediğin gibi bende magnezyum kullanıyorum bide günlük soda iciyorum canım 😂😍

@Sonnenblume bizde iyiyiz teşekkür ederim canım 🥰 ablasından kalan bir sürü yenidoğan setlerimiz var ama özel olsun istediğim için birkaç takım alacağım (ikinci kızçem) büyük eşyalarımız var yazlık tulum falan alacağım sende başla yavaş yavaş sonra zor olur daha yıka ütüle yerleştir vs sağlıkla gelsinler 🩷🩵