99′u kaçırmışım yoğunluktan bunu yazmak için bekliyordum. Nasılsınız annişler, hazırlıklar ne durumda. Sizin kaç gününüz kaldı ☺️
Kavuşmaya sooonn 98 🤰🩷
Çoğu gitmiş azı kalmis artık sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️🙏🏼🙏🏼
son 40 günümüz kaldı inşallah 🙏
- Düzenlendi
Melissayda yaa az kalmış kuzum 🥹🩷benimde 126 tabi normal olursa 🙃
Melissayda şafak 122 gün gösteriyor 🥹 ssvd için hala emin değilim, sezaryen olursam daha erken olur 🥹 rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize 🤲🏻
Melissayda aynı başlığı açacaktım dün 99 du kaçırmışım 🥰 benim de 98 kaldıııııııı 🥹🥹 140 tan aşağı inmez sanıyordum 🥲
Melissayda sağlıkla gelsin inşallah ✨ ben de son 87, 99 dan sonra sanki hiç birşey yetişmeyecek doğum hemen olacak gibi hissediyor telaşa kapılıyor insan bakalım sizin nasıl ilerleyecek süreciniz :)
Melissayda 191 gün 🤗
Ay benimde 98 🥰🥹
Melissayda son 71 🥰 hafta olarak bakınca az kalmış gibi ama 71 diyince çokmuş gibi geliyor 😂 hazırlıklara başladık oğlumuzun odası geldi alışverişimiz bitmek üzere bir kaç şey kaldı sadece onlarda bir dahaki aya kaldı😍bayram sonrası kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğiz temizlik yapılacak vs derken hop diye zaman geçip gidecek 🥳 bacak krampları başladı geceleri uykumdan uyandırıyor 🫠🫠
Melissayda son 96 tabi normal doğum bu benim sezaryen olacak 2 hafta ortalama oynar maa yine de sisteme bakıyorum ben 🥹
Henüz büyük parçaları almadık
2 hastane çıkışı dışında bişeyi yok😅
30.haftadan sonra tam başlamak istiyorum
Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Melissayda son 6 günümüz kaldı ☺️
Melissayda uygulamada 98 ama sezeryan olacak 88 diyorum kendi kendime🥹😅
Melissayda bizimde son 33 kaldi ama sezeryan olacağım için bayramdan önce planlıyoruz dogumu nasipse inşallah 😊🌸
Melissayda uygulama da 93 ama sezeryan olacağım 80 diyebiliriz nasip olursa 🥰
@Meltemanneolsun ay amin canım inşallah sende sağlıkla al bebişini kucağına 🙏🩷
@yagmurplt sağlıkla gelsin canım ☺️
@ikranurayaz_mom inşallah istediğin gibi olur kuşum çok dikkat et kendine zaman çabuk geçiyor sağlıkla gelsinler amin 🩷🩵🥰
@Sekkahve amin canım benim inşallah 🙏🌸
@Sonnenblume ayy bir haziran annişiii daha nasılsın canım 🥰🥰 belki ayni gün gelirler ben sezeryan olacağım senin belli mi ?