• Gebelik
  • Kavuşmaya sooonn 98 🤰🩷

Çoğu gitmiş azı kalmis artık sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️🙏🏼🙏🏼

Melissayda şafak 122 gün gösteriyor 🥹 ssvd için hala emin değilim, sezaryen olursam daha erken olur 🥹 rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize 🤲🏻

Melissayda aynı başlığı açacaktım dün 99 du kaçırmışım 🥰 benim de 98 kaldıııııııı 🥹🥹 140 tan aşağı inmez sanıyordum 🥲

Melissayda sağlıkla gelsin inşallah ✨ ben de son 87, 99 dan sonra sanki hiç birşey yetişmeyecek doğum hemen olacak gibi hissediyor telaşa kapılıyor insan bakalım sizin nasıl ilerleyecek süreciniz :)

Melissayda son 71 🥰 hafta olarak bakınca az kalmış gibi ama 71 diyince çokmuş gibi geliyor 😂 hazırlıklara başladık oğlumuzun odası geldi alışverişimiz bitmek üzere bir kaç şey kaldı sadece onlarda bir dahaki aya kaldı😍bayram sonrası kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğiz temizlik yapılacak vs derken hop diye zaman geçip gidecek 🥳 bacak krampları başladı geceleri uykumdan uyandırıyor 🫠🫠

Melissayda son 96 tabi normal doğum bu benim sezaryen olacak 2 hafta ortalama oynar maa yine de sisteme bakıyorum ben 🥹
Henüz büyük parçaları almadık
2 hastane çıkışı dışında bişeyi yok😅
30.haftadan sonra tam başlamak istiyorum
Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Melissayda bizimde son 33 kaldi ama sezeryan olacağım için bayramdan önce planlıyoruz dogumu nasipse inşallah 😊🌸