Gamzeli_03 ya bilmiyorum ama ben söyle düşünüyorum bir insan gerçekten yazdıklarını yaşıyor olsa aklına o haldeyken gelip buraya yazmak gelmez, şahsen bende bi olay yaşadım eşimle ve benim buraya anlatmam tam olayın üstünden 1 hafta geçmesini buldu diyebilirim insan sicakken yaşadığı olayi buraya tanımadığı insanlara aktarmaz özellikle insanların bunu yanlış anlayacağını bilir şayet gerçekse, değilse zaten rahat rahat yazarlar sizin bahsettiğiniz mesela 2023 tarihli girişi var ama ne hikmetse 2 yıl sonra buraya alakasız yardim talebi için açılmış bariz belli

crazyymom Evet instagram kullanmak zorunda değilsin elbette ama instagram açmak yerine numara vermek daha kolay değil mi? Zaten ad soyad iban veriyorsun numaranı versen ne olacak. Bilmiyorum çok tuhaf geldi.

Gamzeli_03 Ben yine dolandırıcı olduğunu söylemiyorum o kişinin ama bana ilginç geldi açıkçası güvenilir bulmadım. Çocuğuna mama alacak paran yok telefonunu bile satmaz mısın? Ben canımı veririm onu doyurmak için.

Gamzeli_03 zaten ordan anlamak lazım yalan söylediğini instagram kullanmıyor bir tane açıyor para atılsın diye siz yardım edecekler değil o buluyor bu çözümü ve daha öncece böyle bişey yapmışki iban paylaşırsam gönderim kapanır diyor ya bilmiyorum Allah affetsin ama hiç inanmadım o posta yazmayıda çok istedim ama işte anneler gözü kapalı savunmaya geçiyor açıkçası bi süre sonra ne uğraşacağım diyesim geliyor rabbim affetsin yapılan iyilikler Allah katında mutlaka yerini bulursa keşke gerçek ihtiyaç sahibine gitse

KumpirsMom birde söyle bir durum var, eğer gerçekten mamaya ihtiyacın varsa mutlaka buradaki hanımlardan biri ona para göndermiştir diye düşünüyorum. Bir tek mama fiyatı belli o parayı al işini hallet ne diye herkese teker teker yazarsın? Sermaye mi döndürmeye çalışıyorsun

Neferut aynen öyle diğerlerine sağolun biri attı o yeter dese inanılırdı hepsine atıyorum özelden yazmış .. duruyor mu postu diye baktım bebeğine mama almayan adam mıydı neydi adı bulamadım kapandı mı acaba ben mi bulamadım

KumpirsMom Rabb’im affetsin şu mübarek günde konuştuğumuz konuya bakın valla üzülüyorum insanların bu kadar kötü olmasına 🤦🏻‍♀️😫 yardım sayfası olan arkadaşım var o söylemişti kadının biri yardım istiyor çocuğum kanser hastası diye elinde raporları falan var görünce inanmış arkadaş da buna yardım topluyor kendi hesabına değil bacısının hesabını veriyor baya bir para topluyorlar eşinin haberi yok olaydan bu arada kadın bu paralar ile çocukları gezdir yedir içir alış veriş yap sonra foyası ortaya çıktı arkadaşa yalvarmis eşime söyleme diye ben ödeyeceğim paraları demiş kendi evladına bu amansız hastalığı reva görecek kadar kötü şeytan görse imana gelir derle ya işte öyle biri çocuğuna kanser diyor ya 🤦🏻‍♀️

Gamzeli_03 Gercekten Allah korusun evlatlarımızı ben düşüncemde bile düşünemem katlanamam yani nasıl bu şekilde yalan söyleyebiliyorlar Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Neferut yukarı da yazmışsın ya canım elinde telefon madem öyle Zor durumdasın onu sat tuşlu al aldığın para ile bebeğine mama al elimde dokunmatik insanları saf yerine koyuyorlar ya ben öyle soğudum ki bu işler den 🤦🏻‍♀️

Neferut internet aracılığı ile yardım etmek yerine bildiğiniz, güvendiğiniz insana verin. Ya da bir kuruma bağışlayın. Buradan kimseyi bilemeyiz sonuçta 🌺 Burada ihtiyacı olanda mahalle muhtarına falan gitsin, onlar yardım ediyor zaten.

Neferut Postta birine hayır kabul edemem dedi ama bana gelince ısrarla istedi.

Taktık bu zaten millete karsı yok dıyor sana gelınce istiyor Allah bılır daha kimden istedi inanmayın valla ramazan bide dahada çogalıcak

Neferut en duygusal olduğumuz dönemdeyiz, onlar da bunu bildiği için sömürmeye çalışıyorlar. Allah onlarada vicdan versin :))

Merloza Kesinlikle, hem ramazanın içindeyiz hem de söz konusu bebek olunca akan sular duruyor iyi niyeti suistimal etmek ne kadar kolay olmuş bu devirde :))

nur53___ yaaaa bir ara yazdı yok anneler kabul edemem diye ben orada inanır gibi oldum işte kendi babasının düşünmediği bebeğimi yabancı insanlar düşünüyor falan dedi senden nasıl istedi ne yazdı 🤦🏻‍♀️

Neferut ahhh ve kuzum işte bunlar yüzünden gerçek ihtiyaç sahibi insanlar mağdur oluyor Rabb’im çıkarsın bunlar dan