NaimeYilmaz evet geçen yalan olduğunu ortaya çıkarıncada farklı hesaplardan cirkince saldırıyorlar bunun bi önlemi olmalı ama nasıl her önüne gelen buraya kayıt olmamali

Neferut ben sana dicektimde işte inanmayı işte aynı kişiler her hafta Baska senaryoyla geliyorlar. Bide kalpazanlar oyle tatlı dille yazıyolarki acıyorsun ama ben asla ınanmıyorum ne yazarlarsa yazsınlar ben seni uyarıcaktımda kötü durmak istemedim senin için değilde boyle setlerde uyarınca burda püranalar ucusuyo başına vicdan yok filan diye

nur53___ Özelden falan uyarsaydın keşke. Yani ben hayır yapmak isterim ama oğlumun mama parasını da Çar cur etmek istemem ki. Ayriyeten evet instagramı olmayabilir ama numara verebilirdi. Yeni hesap açmakla uğraşmak yerine. Postta birine hayır kabul edemem dedi ama bana gelince ısrarla istedi. Tekrar söylüyorum teyit etmiş arkadaşlar varsa orijinalsa hala yardımcı olmak isterim ama dolandırıcaya da verecek param yok. O arkadaş için değil genel olarak söylüyorum çocuk ve bebek diyerek insanların vicdanlarıyla oynuyorlarsa Allah da yedirmesin o parayı

NaimeYilmaz evet bu hesap taklit falan olmasın diye sormak istedim tekstil ürünleri sıfır değil mi?

Ftmnnr insanız canım hepimiz üzüldük ama işte böyle emiciler insanın iyi niyetini suistimal ediyor bunlar gerçekten kötünün en kötüsü

Neferut bende onun dolandırıcı olduğunu tahmin ettim ama karışmak istemedim açıkçası sonra kötü biz oluyoruz onlar bi şekilde kendilerini haklı cikariyolar

crazyymom inş kimse evinin çoluk çocuğun riskini atmaz yani ikinci mama alamıyorum diye acaba profiline baktım 2023de bebek kaybı vs paylaşım yapmış 2025 de İlk gönderisi eşim işten çıktı bebeğime mama alamıyorum olmuş kimsenin günahını lazım değil iki şekil de inş doğru değildir doğru ise Rabb’im bir kolaylık versin 🤲🏻

Neferut yaaaaaa bende üzüm üzüm üzüldüm dedim kadın ya doğru söylüyor ise diye 🤬😠😡 zaten Instagram adresi verirken kendi de dedi bir tane açtım çok kullanmıyorum vesaire diye ya bilmiyorum gerçekten nasıl boğazlarından geçiyor 🤬😡😡

NaimeYilmaz geçen gün biride bebeğin maması bitti eşime al dedim almadı çocuk aç uyudu diye bi post açmış anneler hemen atalım aç uyumasın demiş tabi bir iki yok kabul edeme diyip sonra kabul etmiş ve bir çok anne para atacağını yazmıştı ben inanmadım ve postada yazmak istemedim ama üzüldüm yardım etmek isteyen annelere gerçekten iyi niyetleri suistimal ediliyor buraya girecek internet parası var ki fatura fiyatları ortada en az 1 kutu mama parası ama vicdanlara dokunmaya post açıyorlar birde artık galiba size yazıcam şüphelendiklerimi

Gamzeli_03 ya bilmiyorum ama ben söyle düşünüyorum bir insan gerçekten yazdıklarını yaşıyor olsa aklına o haldeyken gelip buraya yazmak gelmez, şahsen bende bi olay yaşadım eşimle ve benim buraya anlatmam tam olayın üstünden 1 hafta geçmesini buldu diyebilirim insan sicakken yaşadığı olayi buraya tanımadığı insanlara aktarmaz özellikle insanların bunu yanlış anlayacağını bilir şayet gerçekse, değilse zaten rahat rahat yazarlar sizin bahsettiğiniz mesela 2023 tarihli girişi var ama ne hikmetse 2 yıl sonra buraya alakasız yardim talebi için açılmış bariz belli

crazyymom Evet instagram kullanmak zorunda değilsin elbette ama instagram açmak yerine numara vermek daha kolay değil mi? Zaten ad soyad iban veriyorsun numaranı versen ne olacak. Bilmiyorum çok tuhaf geldi.

Gamzeli_03 Ben yine dolandırıcı olduğunu söylemiyorum o kişinin ama bana ilginç geldi açıkçası güvenilir bulmadım. Çocuğuna mama alacak paran yok telefonunu bile satmaz mısın? Ben canımı veririm onu doyurmak için.

Gamzeli_03 zaten ordan anlamak lazım yalan söylediğini instagram kullanmıyor bir tane açıyor para atılsın diye siz yardım edecekler değil o buluyor bu çözümü ve daha öncece böyle bişey yapmışki iban paylaşırsam gönderim kapanır diyor ya bilmiyorum Allah affetsin ama hiç inanmadım o posta yazmayıda çok istedim ama işte anneler gözü kapalı savunmaya geçiyor açıkçası bi süre sonra ne uğraşacağım diyesim geliyor rabbim affetsin yapılan iyilikler Allah katında mutlaka yerini bulursa keşke gerçek ihtiyaç sahibine gitse

KumpirsMom birde söyle bir durum var, eğer gerçekten mamaya ihtiyacın varsa mutlaka buradaki hanımlardan biri ona para göndermiştir diye düşünüyorum. Bir tek mama fiyatı belli o parayı al işini hallet ne diye herkese teker teker yazarsın? Sermaye mi döndürmeye çalışıyorsun

Neferut aynen öyle diğerlerine sağolun biri attı o yeter dese inanılırdı hepsine atıyorum özelden yazmış .. duruyor mu postu diye baktım bebeğine mama almayan adam mıydı neydi adı bulamadım kapandı mı acaba ben mi bulamadım