Kızlarrrr nasıl gidiyor ev işleri, bebek hazırlıkları, genel sağlık durumunuz ve bebiş?
Sizle konuşmak çok hoşuma gidiyor böyle bir her şeyi konuşma postu olsun istedim🥹🫶🏻😄
30. Haftadakiler gelin toplaşalım 🫂
31+1 den selamm iyiyiz sükür sadece asiri kasintim var tum vucudumda ondanda bir kurtulsamm
Kevsssim
Bel ve kasık ağrılarım başladı
Yalancı sancılar arttı. Yoksa genel olarak iyiyim 🥰
Kevsssim 30+3 ten selamlarrr ramazan öncesi eşyaları yıkıycaktık nasip olmadı inşallah haftaya yıkancak ütülencek hastane çantası hazırlancak artık😂 serklajdan dolayı sürekli yatıyorum şekerden dolayı parmaklarım delik deşik bebiş büyüdükçe yatmak zulüm geliyor ama artık zamanında sağlıkla gelsin de🥰 yuvarlanıyoruz bugünümüze şükür diyelim😂😂
Kevsssim Ev işlerini biraz salmış durumdayım,bayram öncesi detaylı bi temizlik yapacağım kardeşimi yardıma çağırıp.Az öncede bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya attım artık yavaştan başlıyorum.Birkaç gündür çatı kemiklerimde ağrı var,bebeğimin kafası aşağıda olduğu için biraz baskı yapıyormuş doktorum normal dedi.Bu şekilde doğumu bekliyorum heyecanla☺️
- Düzenlendi
Kevsssim 30+1 uykusuz geceler başladı hazırlık olarak çantamız hazır geri kalan eşyalarımızda hazır 20sinden sonra temizliğe başlamayı düşünüyorum geç olmadan yavaş yavaş yaparım diye 😌
30+3 🥰🥰 Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah.. bizim tek mobilyamiz kalmisti onuda aldık ne zamana gelirse artık birde hastane çantamı hazırlamadım daha erken diye düşünüyorum
Kevsssim 29+3 ile bende selam vereyim😂🥹 odamız boyandı mobilyalar geldi yıkamadan eşyaları yerleştirdik alacağımız bir kaç şey kaldı 32.haftamda izne çıkmayı bekliyorum izne çıkınca hem kıyafetleri yıka kurut ütüle yapıp çantamıda hazırlayacağım hemde temizliği yapacağım birde bebişin hediyeliklerini kendim yapmak istiyorum ayriyetten zaman ve enerjim kalırsada buzluk hazırlığı yaparım diyorum 🥰 bu zamana kadar çalıştığım için hareket açısından şanslıyım vücudum harekete alışık izne çıkınca hareketsiz kalmak istemiyorum umarım hareketlere devam ederim 22.haftadan 27.haftaya kadar bebeğim kordonunu boynuna doladığı için makat gelişti 27.haftadan beri oğlum baş geliş kordonundan da kurtulmuş çok şükür inşallah tekrar dolanmaz 🤲 💙 ağrılar sızılar başladı tabii ama güzel sona ulaşırken engebeli yollardan mecburen geçeceğiz önemli olan pozitif olmak🥰
Merhaba yarın 30+6 olacağız inşallah. Ben hem doğum hem bahar temizliğini aynı anda yapıp badana işine kalkıştım ama çok zor geçti 3 gün ama sonunda iyi olacak umarım perşembe günü de bebişimin odası gelicek ve böylece daha da düzen oturtacağıma inanıyorum yavaştan yerleşip doğum çantamı hazırlayacağım. Bir kaç ufak eksiğim kaldı onları da bu haftalar da tamamlayıp bayramdan sonraya iş pek bırakmak istemiyorum
29+3
Bebişin eşyalarını aldık ufak tefek eksikleri kaldı
Kendim için alışveriş daha yapmadım sayılır onları alacağım
Çantamızı hazırlamadık bayramdan sonra hazırlayacağız inşallah
Evimi de gün gün ayrıntılı temizlemeyi düşünüyorum yavaş yavaş bayramdan sonra annemler gelecek o zamanda temizleyeceğiz
Uykusuz geceler başladı gece 10 defa uyanıyorumdur :( sabırsızlanıyorum Bebişin gelmesi için ama doğuran arkadaşlarım da tadını çıkart diyorlar bakalım nasıl süreç bizi bekliyor sağlıkla gelsin bebişlerimiz Allah hepimize kolaylıklar versin 🤲🏻🥰