Kevsssim 30+1 uykusuz geceler başladı hazırlık olarak çantamız hazır geri kalan eşyalarımızda hazır 20sinden sonra temizliğe başlamayı düşünüyorum geç olmadan yavaş yavaş yaparım diye 😌

30+3 🥰🥰 Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah.. bizim tek mobilyamiz kalmisti onuda aldık ne zamana gelirse artık birde hastane çantamı hazırlamadım daha erken diye düşünüyorum

Kevsssim 29+3 ile bende selam vereyim😂🥹 odamız boyandı mobilyalar geldi yıkamadan eşyaları yerleştirdik alacağımız bir kaç şey kaldı 32.haftamda izne çıkmayı bekliyorum izne çıkınca hem kıyafetleri yıka kurut ütüle yapıp çantamıda hazırlayacağım hemde temizliği yapacağım birde bebişin hediyeliklerini kendim yapmak istiyorum ayriyetten zaman ve enerjim kalırsada buzluk hazırlığı yaparım diyorum 🥰 bu zamana kadar çalıştığım için hareket açısından şanslıyım vücudum harekete alışık izne çıkınca hareketsiz kalmak istemiyorum umarım hareketlere devam ederim 22.haftadan 27.haftaya kadar bebeğim kordonunu boynuna doladığı için makat gelişti 27.haftadan beri oğlum baş geliş kordonundan da kurtulmuş çok şükür inşallah tekrar dolanmaz 🤲 💙 ağrılar sızılar başladı tabii ama güzel sona ulaşırken engebeli yollardan mecburen geçeceğiz önemli olan pozitif olmak🥰

Merhaba yarın 30+6 olacağız inşallah. Ben hem doğum hem bahar temizliğini aynı anda yapıp badana işine kalkıştım ama çok zor geçti 3 gün ama sonunda iyi olacak umarım perşembe günü de bebişimin odası gelicek ve böylece daha da düzen oturtacağıma inanıyorum yavaştan yerleşip doğum çantamı hazırlayacağım. Bir kaç ufak eksiğim kaldı onları da bu haftalar da tamamlayıp bayramdan sonraya iş pek bırakmak istemiyorum

29+3
          Bebişin eşyalarını aldık ufak tefek eksikleri kaldı
          Kendim için alışveriş daha yapmadım sayılır onları alacağım
          Çantamızı hazırlamadık bayramdan sonra hazırlayacağız inşallah
          Evimi de gün gün ayrıntılı temizlemeyi düşünüyorum yavaş yavaş bayramdan sonra annemler gelecek o zamanda temizleyeceğiz
          Uykusuz geceler başladı gece 10 defa uyanıyorumdur :( sabırsızlanıyorum Bebişin gelmesi için ama doğuran arkadaşlarım da tadını çıkart diyorlar bakalım nasıl süreç bizi bekliyor sağlıkla gelsin bebişlerimiz Allah hepimize kolaylıklar versin 🤲🏻🥰

Kevsssim 30 haftalığız bizde ciğer geliştirici yapıldı 6 gün önce o biraz rahatsız etti bizi yan etkileri çok oldu Sağlıkla gelsinler zamanında 🙂

Cnhavva merhabalar böyle regl ağrısı gibi miydi ağrınız bende 2 gündür sadece geceleri yaşıyorum haftaya randevum var

Sevolino Zamanında gelsin inşallah bende de erken doğum riski var kaç haftalıksınız

Kevsssim bende 34+2 bugün bebek için hastane çantası hazırladım kafam rahatladı kaldı benim çantam 🥲🥲😂

Kevsssim 30+6 dan selamlar, son kez hava değişikliğine ve moral olsun diye memlekete geldim hava mis🥹 dönünce allah izin verirse hazırlıkları bitircez. İkimci trimester muhteşemmişşşş🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️

Ruumis tam olarak oyle degil once bacak aramda kaslarim agiriyo gibi oldu ama bildigin ara ara bikini bolgemin asagisindaki kemik agiriyo yuzeysel bi agri gibi

Hnfcls bende korkudan geçmesin istiyorum gibi 🥹 benim de karnımın altında çatlamalar başladı çok kaşınıyor ya. Ağrılarım şu anlık pek yok bazen hafif regl ağrılarına benzer bel sırt karın ağrılarım oluyor. Ama ağırlaşmaya başladım 🥲

eceeelmn kıyamam🥹 stres yapmayın işler bir şekilde halledilir önce sağlık. Size yardım edecek bir yakınınız yok mu acaba?
                        Benim de aşırı akıntım var kanda da biraz enfeksiyon çıkıyor ama doktorlar normal diyor ya benim de ona canım sıkılıyor. Henüz bende hiçbir şey ayarlamadım daha vaktimiz var inşallah zamanlarında sağlıkla gelirler 🥹

Cnhavva ayy bende haftaya kontrole gideceğim kilosu ne oldu merak ediyorum 🥹🥹 bende şu an ağrı sızı yok henüz sadece bel ağrım var. 2 hafta önce doktora gitmiştim dönmüş mü falan dedim daha belli olmaz dedi bana bakalım haftaya ne olacak 🥺

Sevolino Allah yardımcınız olsun inşallah gününde sağlıkla kavuşursunuz miniğinize 🤲🏻🤍✨

zynpknt çok şükür 🙏🏻😌
                          Bende tam 30+3 teyim bu hafta odasını yerleştirecektik ama bazı şeyler yetişmedi artık haftaya odasını yerleştirip eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlayacağım sonra da hastane çantamızı hazırlarım 🥹
                          Serklajlıymışsınız bir yakınınız varsa yardımcı olsun size kendinizi çok yormayın 🫶🏻
                          Sağlıkla zamanında gelsin inşallah miniklerimiizz♥️