hamcokelek33 Kevsssim 30+6 dan selamlar, son kez hava değişikliğine ve moral olsun diye memlekete geldim hava mis🥹 dönünce allah izin verirse hazırlıkları bitircez. İkimci trimester muhteşemmişşşş🙂↔️🙂↔️🙂↔️
Kevsssim hamcokelek33 üçüncü Trimesterdayız şu an ama zorluk mu yaşıyorsunuz ikinci daha mı rahattı 🥹
Kevsssim Sevolino geçmiş olsun inşallah çok zorlanmazsınız 🙏🏻 Zamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz ✨
Cnhavva Ruumis tam olarak oyle degil once bacak aramda kaslarim agiriyo gibi oldu ama bildigin ara ara bikini bolgemin asagisindaki kemik agiriyo yuzeysel bi agri gibi
Annesi2 Cnhavva bebegınızın cınsıyeti ne acaba aynı agrı bende de var acaba cınsıyetle mı alakalı ıki kızımda yoktu böyle birşey
Kevsssim Hnfcls bende korkudan geçmesin istiyorum gibi 🥹 benim de karnımın altında çatlamalar başladı çok kaşınıyor ya. Ağrılarım şu anlık pek yok bazen hafif regl ağrılarına benzer bel sırt karın ağrılarım oluyor. Ama ağırlaşmaya başladım 🥲
Kevsssim eceeelmn kıyamam🥹 stres yapmayın işler bir şekilde halledilir önce sağlık. Size yardım edecek bir yakınınız yok mu acaba? Benim de aşırı akıntım var kanda da biraz enfeksiyon çıkıyor ama doktorlar normal diyor ya benim de ona canım sıkılıyor. Henüz bende hiçbir şey ayarlamadım daha vaktimiz var inşallah zamanlarında sağlıkla gelirler 🥹
Kevsssim Cnhavva ayy bende haftaya kontrole gideceğim kilosu ne oldu merak ediyorum 🥹🥹 bende şu an ağrı sızı yok henüz sadece bel ağrım var. 2 hafta önce doktora gitmiştim dönmüş mü falan dedim daha belli olmaz dedi bana bakalım haftaya ne olacak 🥺
Cnhavva Kevsssim pazartesi gitmistim bende donmus dedi ama yengem daha cok doner o dedi uygulamada haftalik bilgilerimde bu aylarda kasik agrilarinin vs normal oldugu yaziyo kaslarin gerilmesinden kaynakli oluyomus
Kevsssim zynpknt çok şükür 🙏🏻😌 Bende tam 30+3 teyim bu hafta odasını yerleştirecektik ama bazı şeyler yetişmedi artık haftaya odasını yerleştirip eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlayacağım sonra da hastane çantamızı hazırlarım 🥹 Serklajlıymışsınız bir yakınınız varsa yardımcı olsun size kendinizi çok yormayın 🫶🏻 Sağlıkla zamanında gelsin inşallah miniklerimiizz♥️
zynpknt Kevsssim inşallahhh🥰 annem yapıcak zaten ya ben pek elimi sürmicem de biliyorum merak edip gezincem😂😂 haftaya doktor kontrolü var gitmeden yapalım da muayene olunca rahatlarım en azından 😂
kbraiskliii Merhaba kızlarr☺️ Bu gece tam 32 haftalık oluyoruz,hastane çantasının çoğu hazır,dolabını bekliyoruz kıyafetlerini yıkadım hurçladım gelsin yerleştireceğim tabi enerjim olur ayakta durabilirsem 🐣 Gece tuvalete uyanmaktan o kadar yoruldum ki 🥹🥹
Kevsssim cakethesel bende ev işlerini saldım açıkçası bugün kuzenim sağolsun baya bir yardımcı oldu detaylı temizlik yaptık. Bende haftaya kıyafet işlerine başlayacağım nasipse😌
Kevsssim umutluanneadayi bende bugün detaylı temizlik yaptım bayrama kadar da oda ve kıyafet işlerini tamamlarım. Nisan ortası gibi tekrar bir detaylı temizlik yaparım diye düşünüyorum bakalım 🥲
umutluanneadayi Kevsssim bende nisan ortası gibi tekrar yaparım temizliği oda olayını yapmayı çok istiyordum yeni eve taşınacağız taşındığımız eve yaparız diye odamız kaldı eşylarımız ütülendi çanta hazırlandı benim 2 eksiğim kaldı onları alırsak bitiyor çok şükür 🥲
Rmys0 Kevsssim 31+5 bol ödem ve aşırı halsizlik baş dönmesi basladı bende ya pek iyi sayılmaz sizin nasıl gidiyor
Kevsssim Rmys0 bende de çok ödem var bence heryerim şiş gibi. Ağırlaştım artık çok çabuk yoruluyorum iş yapmak çok zor oluyor. Onun dışında ağrı sızım yok çok şükür. Bel ve sırt ağrılarım oluyor ama normal karşılıyorum artık.
Kevsssim gzddgn bende tam 30+3 teyim. Bayrama kadar oda ve diğer tüm hazırlıkları tamamlamayı düşünüyorum. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz😍
Kevsssim danla2711 maşallah 🥰 bu hareketlilikle doğumunuz çok kolay olur umarım 🧿 Ben hazırlıkları sona bırakamıyorum ya ne olur ne olmaz telaşlıyım. 🥹 bayrama kadar tüm hazırlıkları bitirmeyi düşünüyorum inşallah. Nisan ortası gibi tekrar bir detaylı temizlik yaparım. Buzluğum müsait olsa buzluk hazırlığı da yapmak istiyordum :(
danla2711 Kevsssim ay hepimizin doğumu kolay olsun inşallah canım🥰🥰haklısın ben evde olsaydım bayram sonrasına bırakmazdım muhtemelen ama şuan hem iş hem ev hem hazırlıklar fazlasıyla yorucu olur diye bayram sonrasına bırakmak durumunda kaldım🥰 hayırlısı olsun inşallah ♥️
Kevsssim Sedset ay dikkat edin çok yormayın kendinizi. Bende bayramdan sonraya bir şey bırakmak istemiyorum 🥹
Kevsssim R-baby bende biraz korkuyor gibiyim ya hemen gelsin istemiyorum yada doğumu atlayıp hemen kucağıma gelsin istiyorum 🥲😅 Detaylı temizliği gün gün planlamak çok mantıklı bence de. Bende Nisan ortasında tekrar bir detaylı temizlik yapacağım inşallah😍
R-baby Kevsssim Korku bende de var maalesef inşallah kolay doğum gerçekleştiririz 🤲🏻 Gün gün yapmazsam zaten çok yoruluyorum bakalım kendimi yormadan yapmaya çalışacağım Özellikle iş yaparken belimize çok dikkat edelim kaç tane arkadaşım hamilelik dönemlerinde beline hasar alıp hamilelikten sonra da o hasar devam eden oldu