30. Haftadakiler gelin toplaşalım 🫂
Kevsssim 30+6 dan selamlar, son kez hava değişikliğine ve moral olsun diye memlekete geldim hava mis🥹 dönünce allah izin verirse hazırlıkları bitircez. İkimci trimester muhteşemmişşşş🙂↔️🙂↔️🙂↔️
Tugceelanaz 30. haftada mısınız🥺
Evet tam 30+0 bu gece 30+1 😊
eceeelmn kıyamam🥹 stres yapmayın işler bir şekilde halledilir önce sağlık. Size yardım edecek bir yakınınız yok mu acaba?
Benim de aşırı akıntım var kanda da biraz enfeksiyon çıkıyor ama doktorlar normal diyor ya benim de ona canım sıkılıyor. Henüz bende hiçbir şey ayarlamadım daha vaktimiz var inşallah zamanlarında sağlıkla gelirler 🥹
- Düzenlendi
zynpknt çok şükür 🙏🏻😌
Bende tam 30+3 teyim bu hafta odasını yerleştirecektik ama bazı şeyler yetişmedi artık haftaya odasını yerleştirip eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlayacağım sonra da hastane çantamızı hazırlarım 🥹
Serklajlıymışsınız bir yakınınız varsa yardımcı olsun size kendinizi çok yormayın 🫶🏻
Sağlıkla zamanında gelsin inşallah miniklerimiizz♥️
Merhaba kızlarr☺️ Bu gece tam 32 haftalık oluyoruz,hastane çantasının çoğu hazır,dolabını bekliyoruz kıyafetlerini yıkadım hurçladım gelsin yerleştireceğim tabi enerjim olur ayakta durabilirsem 🐣 Gece tuvalete uyanmaktan o kadar yoruldum ki 🥹🥹
cakethesel bende ev işlerini saldım açıkçası bugün kuzenim sağolsun baya bir yardımcı oldu detaylı temizlik yaptık. Bende haftaya kıyafet işlerine başlayacağım nasipse😌
umutluanneadayi bende bugün detaylı temizlik yaptım bayrama kadar da oda ve kıyafet işlerini tamamlarım. Nisan ortası gibi tekrar bir detaylı temizlik yaparım diye düşünüyorum bakalım 🥲
danla2711 maşallah 🥰 bu hareketlilikle doğumunuz çok kolay olur umarım 🧿
Ben hazırlıkları sona bırakamıyorum ya ne olur ne olmaz telaşlıyım. 🥹 bayrama kadar tüm hazırlıkları bitirmeyi düşünüyorum inşallah. Nisan ortası gibi tekrar bir detaylı temizlik yaparım. Buzluğum müsait olsa buzluk hazırlığı da yapmak istiyordum :(