Gazize inşlh devamlı gıdemedım ama eskısı gıbı degıl uzun sure cıkmıyo bugday tanesı gibi as yani
    Nursen21 aaa kiz nasil yapmaz esin o zaman gidip başkasına mi acayim orami burami de nasil yapmaz ayol
      Gazize ben yaptim cok kotu oldum yandim alev alev bidada tobe tabi her cilt farklidir sanirim ben hassasim
        Gazize sürekli giderim bende ağdaya ama hamilelikte çok fazla ağri oluyor ben geçenlerde yaptırdım dayanamadım artık :(
          Edaemir bende ondan korkuyorum işte 35.5 haftalık oldum ufak ufak adet sancısı gibi oluyor 2 gündür ağda acısı sancıyı tetikler diye korkuyorum kaç haftaliksin peki sen
            Gazize bana diyor eskiler nasıl yaptıysa sende öyle yap
            Miğdemi bulandırma diyor 😓
              Nursen21 aaaa o zaman sende ona eskinin kadınları gibi davran canım onun senden midesi bulanıyorsa seninde ondan miden bulansın vefasiz adam bu işte karnında bebeğimi taşıyor bende yükünü biraz hafifletiyim yardımcı olayım diyecegi yerde dediğine bak hele hele tavrını koy bacım pasip olmayın ya erkeğin tepesine çıkın demiyor ama onlarida tepenize çıkarmayın sana değer vermeyene sende olması gerektiği kadar değer ver
                Gazize valla bende istemem beni öyle görsün yalan yok yani afedersin ama kendim bile bakmayı sevmiyorum başkası heleki eşimin görmesini istemem
                Yani eşim aslında fedakardır yani bir sıkıntım olsa kendini geri planda bırakmaz ama bu konu benimde hoşuma gitmiyor açıkçası
                  Gazize onun demek istediği günahtır o yüzden kuaföre gitme
                  Yani afedersin eşim gerçektende hayalı bi erkektir yani öyle kibirle söylemiyor Canım 😊