Gazize bana diyor eskiler nasıl yaptıysa sende öyle yap
Miğdemi bulandırma diyor 😓
    Nursen21 aaaa o zaman sende ona eskinin kadınları gibi davran canım onun senden midesi bulanıyorsa seninde ondan miden bulansın vefasiz adam bu işte karnında bebeğimi taşıyor bende yükünü biraz hafifletiyim yardımcı olayım diyecegi yerde dediğine bak hele hele tavrını koy bacım pasip olmayın ya erkeğin tepesine çıkın demiyor ama onlarida tepenize çıkarmayın sana değer vermeyene sende olması gerektiği kadar değer ver
      Gazize valla bende istemem beni öyle görsün yalan yok yani afedersin ama kendim bile bakmayı sevmiyorum başkası heleki eşimin görmesini istemem
      Yani eşim aslında fedakardır yani bir sıkıntım olsa kendini geri planda bırakmaz ama bu konu benimde hoşuma gitmiyor açıkçası
        Gazize onun demek istediği günahtır o yüzden kuaföre gitme
        Yani afedersin eşim gerçektende hayalı bi erkektir yani öyle kibirle söylemiyor Canım 😊
          Nursen21 ama mecburi bi durum fedakarsa her türlüsünü göze almalı insan allah korusun eşinin eli ayağı tutmazsa sen onun kişisel bakımını yapmican mi haram değil günah değil canım kuaför e gitmektense karnın burnunda eğilip zorlanıp sancılarını tetiklicene esin yardımcı olsun 🙂
            Yasemincifci aynen çok fazla kimse ya biriktiriyormus vazgeçtim en iyi kuaför bide şu boncuk agdalardan aldım bide onu denicem çok rahat dediler gratiste var bayanlar granür ağda diye geciyo
            Nursen21 eskiler nasıl yapıyorsa sende öyle yap anca bi d.bakir erkeğinin ağzından çıka bilecek söz 😂😂😂
              Gazize böyle demen beni üzdü
              Eşimi tanısaydın asla böyle söylemezdin gerçekten kıymetimi çok iyi bilen bi eş çok şükür
                Gazize hele bakalım ogün gelsin de
                Ne yapacağımıza karar veririz 🤗