• Gebelik
  • Hcg yükseldi düştü tekrar yükseldi bilgisi olan var mı

Asyadml inşallah canım yaa endişelendim ben de doktorun yanında da insanın aklıma hemen her şey gelmiyo da bir hafta daha gitmeyi düşünmüyorum kendime dikkat edip ilacımı kullanıcam leke de yerleşme lekesi olabilir haftası geriden geldiyse 4 haftalık falan için küçük kese olması da normal o zaman sadece sabır dua beklemek kalıyor kese göründüğü için de tekrar beta baktırmama gerek yoktur inşallah aklıma ilk kan verdiğim hastaneye gitmek geldi ama orada 2 günde değer güzel artış olmuştu eşim evham yapıyosun diye götürmez kendim de gitmeye zorlanırım :) kese de göründüğü için beklemeyi düşünüyorum

Busranurhifa canım benim binbir stres heyecanla bir umutla gidiyoruz aklımıza gelmemesi çok normal biz gebelik planladığımız için erken test yapıyoruz ondan bu kadar beta ile uğraşıyoruz normalde çoğu kadın reglisi 1 hafta gecikince bakıyor o zamanda tahmini 4-5 haftalık oluyor biz genelde 3 haftalıkken öğrendiğimiz için o iki hafta kese görünene kadar kollar mosmor oluyor sen folik asitini magnezyum demir ilaçlarını düzenli kullan zaten doktorun düşük engellemek için ilaçta vermiş Allah’ın izniyle inşallah sağlıklı bir gebelik sürecimiz olur ♥️🌺🤲🏻

Asyadml inşallah canım ya ben de erken öğrenmedim adet olucam diye bekliyordum 4 5 gün falan olmadım zten pcos var son adet 28 ocak ben4 martta 5 haftalıkken öğrendim şimdi 6. haftanın içindeyim ama kese çok küçüktü inşallah sağlkla büyür belki pcos olduğu için ilaca rağmen o zaman büyümeyip sonradan mı büyüdü diye düşünüyorum infertilite takipli olduğum doktorum bu hafta yoktu acilde muayene oldum o yüzden haftaya cuma gidicem inşallah netleşir bazı şeyler kan verip vermemek arasında kaldım

Busranurhifa canım, benim önerim haftaya perşembe kan vermeye gidebilirsin cumada kontrolun olacak belki kesenin boyutuna göre son kez beta değeri görmek isterse hazırda güncel beta değerin bulunsun tabi bu benim fikrim canım bazı doktorlar keseyi gördükten sonra betaya bakmıyor içini ferah tut Allah’ın izniyle herşey çok güzel olacak güzel şeyler düşün canım olumsuz birşey duymadan olumsuz şeyler düşünme belki haftaya cuma kalp atışını duyarsın sana süpriz yapar bebeğin 🥹♥️🤲🏻

Asyadml sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏 doktorunuza da bayıldım gerçekten iki katı artmadı diye sağlıksız deyip direk kürtaj ya da iğneye yönlendiren bir sürü doktor var. Ne güzel bırakmamış üzerinde durmuş🌸

Asyadml kimyasal gebelik yaşıyorsunuz benimde düşüp yükseliyordu ortada birşey görünmüyordu kürtaj oldum

Asyadml canım inşallah tutunur çünkü lekelenmem vardı dünden beri arttı hfif kanlı kahverengili lekelerim var çokminik pıhtılı gibi birkaç saate tekrar kontrole gidicem inşallah bebeğim benimledir

fehuvenus amin inşallah canım🤲🏻♥️evet doktorum ilgili ondan çok memnunum bu zamana kadar sorudugum sorularımın cevabını hep ayrıntılı anlatmıştır her hastasına aynı özenle yaklaşıyor Allah ondan razı olsun 🌺

Busranurhifa inşallah canım 🤲🏻 doktor kontrolün nasıl geçti umarım kötü bir şey yoktur güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻

21Berra21 canım öncelikle geçmiş olsun daha önce bende kimyasal gebelik yaşadım ama arasında fark var ilk kimyasalda değerim 200 ü bile görmedi kese zaten gözükmüyordu bide onda kahverengi lekelenme yaşamıştım o lekede düşük yaptığım için gelmişti fakat şimdi ki gebeliğimde bugün ki değerim 3920 çıktı vs kese göründü ve hiç kanamam lekelenmem olmadı doktor henüz kimyasal gebelik demedi bu saatten sonra kese takini yapacağını söyledi umarım dediğiniz gibi kimyasal olmaz henüz başındayız ve biliyorum ki 12 haftaya kadar düşük riskleri yüksek oluyor inşallah sağlıklı olur 🤲🏻

Asyadml Betanizin maşallahı var ee keseniz de görünmüş ne güzel😌tabiki de buna kimyasal denmez..İnşallah gelişim rayına girer de düzenli ilerler 🌺

Asyadml tekrar gittim dokotra kese görüntüsü zayıflamış beta binden 4 binden 3200e düşmüştü dün de 2100e düşmüş bugün kanamam başladı parça atıyorum nasip artık allah hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin

21Berra21 canım çok sağol amin inşallah bakalım bir sonra ki muayeneyi sabırsızlıkla bekliyorum güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 🌺

Busranurhifa kuzum çok geçmiş olsun dualarım seninle 😔 iyi bir durum varsa o da beta degerinin kendiliğinden hızla düşmesi ve düşük kanamasını vücudun kendisi yapması dışarıdan müdahale olması inan daha zor😔 Rabbim doğru zamanda sağlıkla kolaylıkla tekrar nasip etsin inşallah 🙏🏻 Allah sana inşallah olur diye dua edip hayal kurduğun herşeyin çok şükür oldu sevincini yaşatsın canım ♥️🌹🤲🏻

Asyadml Amin canım allah razı olsun tüm isteyenlere inşallah kendiliğinden düşmesine ben de sevindim doktor düşmezse kürtaj yaparız demişti çok şükür kanamam arttı parça da atıyorum iyice temizlenir için inşallah

Asyadml canım kimyasal gebelikte cogu zaman kese bile gözukmeden kanama oluyor Allahın izniyle çokta saglıklı olucak ben 5 haftalık gebelikte ultrasona gitdim bakti altda da baktı burda bişey yok adet olursun git dedi bende hayır ya testlerim pozitiv tabı o zamanlarda beta testini bilmiyorum ki kan vereyim doktorumda git bi sure geçsın bakarız dedi bende geldim eve 6 haftada başka bi ultrasona gitdim doktorumuda deyiştim bi bakti kese var ama icinde bebek yok ve kalp atışıda yok henuz o doktor korkma buyuk ihtimal geç döllenme o yuzden böyle o sirada da Annemlere gitmeli olduk memlekete babamla ilgili sorun vardı annem üzgündü memleketdede doktorum vardı neyse gitdim 7 hafta gibi kalp atışını da duyduk bebegide gördük şuan 2’5 yaşında mAsAllah çok sağlıklı ve çok güzel bi kız

Nuriay Yazınızı okudum o kadar içim rahatladı ki anlatamam ben dahil burada okuyan herkese umarım bir umut olur çok erken öğrenmenin maalesef dezavantajı zamanın geçmek bilmemesi bu süre zarfında hiç birşeyin net olarak bilinmemesi ve sürekli soru işaretleriyle mental olarak çökmek oluyor Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Asyadml evet şuan yine 4’3 günlük hamile gözukuyorum 5 haftada gidicem ultrasona bakalım göre bileceklermi 😂😂 çünki yine geç döllenme çunki adet tarihime gore 6 hafta falan olması lazım ama ben adetime çok az kala hamile kaldım bunu da jltrasona gitmişdim ordan anladım doktorum yumurtalarımın adetimin 16 cı günü olmasına rağmem minnak kaldıgını ve böyle asla hamileleik olamayacahini dedi Rahim incelikten kiriliyor bi nevi 😂 yani bunu baz alarsam 10 15 tane yumurtam vardı minnak kalmış her halde içinden birisi büyüyüp son anda çatlamayı başarmış qalıba şuan testlerim pozitiv çıkıyo 3’4 güne gidicem bakalım 🫠