• Gebelik
  • Hcg yükseldi düştü tekrar yükseldi bilgisi olan var mı

09.03.2025 2097,43
07.03.2025 1462,71
06.03.2025 1313,82
27.02.2025 2351,82
25.02.2025 1955,00
23.02.2025 866,84
20.02.2025 197,34

4 Şubattan itibaren korunmadık tahminime göre 4-5 haftalık ama cuma günü gittiğimde kese görünmedi yarın tekrar kontrolüm var Hcg önce yükseldi sonra geri düştü şimdi tekrar yükseliyor bu konuda bilgisi olan var mı dış gebelik mi yoksa kaybolan ikiz gibi birşey mi oluyor hiç kanama lekelenme agrım olmadı hep aynı hastaneye kan verdim

october yarın sabah kontrolüm var inşallah dış gebelik değildir ilk gebeliğim kimyasaldı kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum

Asyadml dış gebelik gibi gözüküyo benimde böyle olmuştu düzensiz artışlar düşüşler vardı yinede inşallah değildir tabikide

Asyadml kimyasal bu kadar yükselmiyor 1000leri görmeden geri düşüyor. Sizin durumunuz dış gebelik gibi duruyor malesef. Düzensizlikte ilk akla gelendir aslında doktor bakarken tüplere baktı mı. Aman ihmal etmeyin. Umarım dış gebelik değildir

Buketkoc inşallah değildir canım yarın umarım netleşir ve korktuğum şey olmaz

Parinas doktorum çok iyi en son cuma günü gittiğimde hem kasıktan ultrasonla baktı hemde vajinadan baktı kese göremedi dış gebelik mi dedim belli değil bunu söylemek için erken dedi kan takibi yapmamı istedi pazartesi tekrar bakacak bakalım hayırlısı olsun

Asyadml moralini bozmak istemem aynı şeyi yaşadım sagliksiz gebelik demisti doktorum . 2 gunde iki kat artış olmalı yoksa sıkıntı oluyor. Sonra kalmadan igne yapti ve zamanla sifirlandi

Bende sizi üzmek veya korkutmak istemem ama kürtaj sonrası aynı sorunu bende yaşadım. Dış gebelilti. Sizde sevindiren olay şu ki son düşüş çok güzel belkide kanama ile kendisini vücuttan atacak.(dış gebelikte nadir olur genelde müdahale ile bebek düşürülür yada alınır) Bende yaklaşık 1ay boyunca yoğun kanamalı ve sabit bir beta vardı. Çok minimal düşüşler ve çıkışlar oluyordu. İğne ile müdahale sonucu ancak sonuç alabildim. İnşallah iğnelere fırsat kalmadan düşer. Diğer türlüsü biraz ağrılı bir süreç.

Asyadml yatış veriyolar iğne yapıyolar takibe alıyolar sonra ilk iğne işe yaramazsa ikinci dozu öneriyolar yada ameliyatla bebeğin yerleştiği tüpü alıyolar

Nur3524 ben kendimi her sonuca hazırladım artık canım zaten elimdende başka birşey gelmiyor kadın olmak anne olmak çok zormuş bunu bir kere daha anladım