• Gebelik
  • Hcg yükseldi düştü tekrar yükseldi bilgisi olan var mı

Buse_Mete bunları öğrenmem çok iyi oldu canım teşekkür ederim dediğin gibi yapacağım 🙏🏻benim ilk kimyasaldı 7 ocakta kürtaj oldum doktor 1 adet dönemi korun dedi öyle yaptım sonra 4 şubattan itibaren korunmadık 20 şubatta hamile olduğumu öğrendim hatta şaşırdım hemen olmasına dediğin gibi acaba o süre zarfında idrar yollarımdan enfeksiyon kaptımda ondan mı böyle oldu rahim filmi gerçekten en doğrusu inşallah en kısa sürede sağlıklı gebelik müjdesi alırsın canım

Asyadml insaallllaaah hepimiz sağlıklı sekilde gebelik müjdeleri alırız idrar enfeksiyonu için dış gebelik süreci bitince mutlaka ürolojiye git kültür testi yapsınlar ona göre ilacı kullanıp rahim filmi cekilirsen gebelik şansı ilk ayda cok oluyormıs

Buse_Mete kültür testi yapılmıştı bir sorun çıkmamıştı canım demek ki ondan değil başka bir sebepten ama rahim filmi mutlaka çektireceğim tekrardan çok sağol canım 🌺

Buketkoc bugün hastaneye gittim canım geçen gün dış gebelik dedi doktor anlatmıştım dün gece belimde çok fazla ağrı vardı ve bacağıma uyuşukluk verdi dedim sebep dış gebelik mi dedim gebelik belirtilerinde normal bu dedi işleme başlamadan tekrar bakacağım dedi ama beta değerlerin düzensizdi biliyorsun keseyide göremedik normalde şimdiye kadar gözükmesi gerekirdi dedi neyse çatala çıktım alttan muayene etti bir baktık ki kese göründü ve öncesindede rahim duvarım çok kalındı fakat gözükmüyordu kese bugün mucizevi şekilde rahmin içine tutunmuştu keseyi gördük o anda yaşadığımız sevinci anlatamam doktor daha çok küçük dedi geç döllenme olmuş dedi ve haklıydı beta değerlerim çok düzensizdi bir düştü bir arttı ve çok az artıyordu dış gebelik ihtimalinin ortadan kalktığını söyledi şimdi sağlıklı olup olmadığını artık ultrasonla takip edeceğiz dedi son bir kez daha beta görmek istediğini söyledi sonucum eve geldikten sonra 2730 çıktı hala inanamıyorum gerçekten cuma sabah tekrar vericem cuma öğleden sonrada muayenene için gidicem gelişmeleri anlatırım canım rabbimden Ümit kesilmez dualarımız hepimizin kabul olsun inşallah 🥹♥️🤲🏻

Asyadml çok şükür yaa 🙏🙏🙏 rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️

Asyadml surecinize sahitlik edememedim en basinda ama cok sevindim sizin adiniza. Dis gebelik ihtimslini duyunca cok uzulmistum sukur ki saglikli gebelikmis en azindan suan da oyle gini duruyo. Rabji msaglikla kucaginiza da almayi nasip etsin ☺️🌸

Asyadml ayy ne kadar sevindim anlatamam üzüle üzüle okuyordum yazdıklarınızı çok şükür 💕💕💕😍😍😍

Asyadml gözünüz aydınn son mesaja gelene kadar üzülmüştüm ama sonucu güzel olmuş🥹 sağlıkla gelsin inşallah… 2000lerden 190a kadar düşmesinin sebebi ne olabilir peki doktor bir şey söyledi mi? Çünkü gerçekten şaşırtıcı bir süreç

Asyadml Benim hikayem biraz uzun kısaca anlatayım 28 ocak son adet tarihi bu ay ilk defa klomen kullandım 10 şubat ve 17 şubatta muayene oldum doktor Yumurta gelişimi istediğimiz gibi değil dedi 28mm bi folikül ölçüler ama kist gibi dediler iğne vermedi adeti bekle gel dedi ben de adet olucam diye bekliyordum martın başında 4 5 gün kasık ağrısı Bel ağrısı göğüs ağrısı çektim daha adet olmayınca test yapayım dedim çift çizgiyi gördüm devlet hastanesinde acilde 4 martta kan verdim 890 6 martta 2bin güzel artış olmuş sağlıklı gebelik gibi görünüyor dedi doktor diğer kanı da 4 gün sonra 10 martta sağlıkocağında verdim 4 bin çıkmış 4 günde sadece 2 kat artmış ben 7 8 bin olmuştur diye düşünüyordum 11 martta lekelenmem oldu 12 martta şehir hastanesine doktora kontrole gittim alttan muayene etti çok küçük kese göründü sağlıklı mı değil mi bişey diyemem 2 hafta bekle dedi progestan verdi tekrar kan aldı 3200 çıkmış değerim ya laboratuvar farkı olsa bu kadar fark eder mi artık kan vermek istemiyorum damarlarım zor bulunuyor iki kolum da acıyo kan vermekten bi kere kan almak için 2 3 yerimde deniyorlar haftaya cuma tekrar gitmeyi düşünüyorum sağlıklı olsun diye dua ediyorum sizin durumunuzu da görünce wormak istedim pcos var zaten ilaç kullandım ama Yumurta gelişimi sonradan mı oldu değerlerin böyle olması normal mı sağlıklı gelişir mi çok endişeliyim

Buketkoc amin inşallah canım benim morel ve desteğin için çok teşekkür ederim rabbim hepimize ettiğimiz duaların kabul oldu diye sevincini yaşatsın ♥️😘🥹🤲🏻

MorKelebek54 amin canım benim çok teşekkür ederim psikolojik anlamda çok zor bir süreçten geçtim kimseye derdimi anlatamazken burada sizlerin güzel dileklerinizle mesajlarınızla morel buldum inşallah bundan sonrası sağlıklı bir süreç olsun rabbim dileyen herkese nasip etsin 🤲🏻♥️🌺

peaceandlove yaaaa çok teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız güzel dilek dualarınızla ayakta durdum 🥹♥️😍🌺🙏🏻

fehuvenus inanın doktorumda beklemiyordu başka bir doktorda dış gebelik artışlar düzensiz dedi ama kendi doktorum emin olamıyordu çünkü rahim kalınlığın çok güzel diyordu kese görünmeyince ve betaya baktıkça dış gebelik gibi diyordu dün işleme başlamadan son kez tekrar bakıcam dedi alttan ultrasonla baktı ve keseyi gördük o an ki sevincimiz ve rahim içinde gözükmesi içimizi rahatlattı hiç aklıma gelmedi bu soruyu sormak cuma günü mutlaka soracağım canım hepiniz benimle üzüldünüz benimle sevindiniz güzel dua dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰🌺

Busranurhifa canım benim birçok anne adayı bu zorlu süreçlerden geçiyor inan bana okumadığım yazı araştırmadığım birşey kalmadı herkesin farklı farklı süreclerden geçiyor seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde kollarım mosmor oldu o iki günlük süreçte beta kaç oldu acaba düşünmekten saatler geçmek bilmedi güçlü olup takip etmek gerekiyor farklı laboratuvarlarda maalesef değerler farklı çıkıyor ilk gebelikte öğrendim bende tek bir hastanede kan vermen daha doğru sonuç gösterecektir.Ben yumurta gelişimi sonradan olur mu inan bilmiyorum bunun hakkında hiç araştırma yapmadım bir bilgim yok canım benim, bildiğim birşey varsa o da kese göründükten sonra artık betaya bakılmadığı bide doktorlar iki kat olmasını bekliyorlar ama dün bana 1 günde %30 2 günde %60 artış olmasıda kabul edilir demişti hatta o yüzden betadaki artışı azda olsa görünce kürtajdan önce tekrar muayene etti biraz zamana bırakmak gerekiyor daha çok yeni seninde geç döllenme olmuş olabilir hafta hafta kese büyüklüğünü takip etmen daha doğru olacak üzme kendini olur mu önce sen sağlıklı kalmalısın eşin için kendin için🌺Doktoruna herşeyi sormalısın aklında soru işareti kalmasın sabırla bu süreci takip etmelisin başka elimizden birşey gelmiyor maalesef gebeliğin ilk 3 ayı zaten düşüklerin sağlıksız gebeliklerin ortaya çıktığı aylar morelini yüksek tut güzelim bol bol dinlen sağlıklı beslen su çok önemliymiş kese gelişimi için susuz kalma inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım dualarım seninle 🤲🏻♥️🌺

Asyadml inşallah canım yaa endişelendim ben de doktorun yanında da insanın aklıma hemen her şey gelmiyo da bir hafta daha gitmeyi düşünmüyorum kendime dikkat edip ilacımı kullanıcam leke de yerleşme lekesi olabilir haftası geriden geldiyse 4 haftalık falan için küçük kese olması da normal o zaman sadece sabır dua beklemek kalıyor kese göründüğü için de tekrar beta baktırmama gerek yoktur inşallah aklıma ilk kan verdiğim hastaneye gitmek geldi ama orada 2 günde değer güzel artış olmuştu eşim evham yapıyosun diye götürmez kendim de gitmeye zorlanırım :) kese de göründüğü için beklemeyi düşünüyorum