- Düzenlendi
Busranurhifa canım benim birçok anne adayı bu zorlu süreçlerden geçiyor inan bana okumadığım yazı araştırmadığım birşey kalmadı herkesin farklı farklı süreclerden geçiyor seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde kollarım mosmor oldu o iki günlük süreçte beta kaç oldu acaba düşünmekten saatler geçmek bilmedi güçlü olup takip etmek gerekiyor farklı laboratuvarlarda maalesef değerler farklı çıkıyor ilk gebelikte öğrendim bende tek bir hastanede kan vermen daha doğru sonuç gösterecektir.Ben yumurta gelişimi sonradan olur mu inan bilmiyorum bunun hakkında hiç araştırma yapmadım bir bilgim yok canım benim, bildiğim birşey varsa o da kese göründükten sonra artık betaya bakılmadığı bide doktorlar iki kat olmasını bekliyorlar ama dün bana 1 günde %30 2 günde %60 artış olmasıda kabul edilir demişti hatta o yüzden betadaki artışı azda olsa görünce kürtajdan önce tekrar muayene etti biraz zamana bırakmak gerekiyor daha çok yeni seninde geç döllenme olmuş olabilir hafta hafta kese büyüklüğünü takip etmen daha doğru olacak üzme kendini olur mu önce sen sağlıklı kalmalısın eşin için kendin için🌺Doktoruna herşeyi sormalısın aklında soru işareti kalmasın sabırla bu süreci takip etmelisin başka elimizden birşey gelmiyor maalesef gebeliğin ilk 3 ayı zaten düşüklerin sağlıksız gebeliklerin ortaya çıktığı aylar morelini yüksek tut güzelim bol bol dinlen sağlıklı beslen su çok önemliymiş kese gelişimi için susuz kalma inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım dualarım seninle 🤲🏻♥️🌺