Zhlcnr bulmak zor canim eşim eczane eczane geziyor resmen oksapar yada clexcan farketmiyor yeterki iğne olsun. Bizde ankara eryamandayiz eczaneleri tavaf ediyor en fazla bulabildiğimiz 1 veya 2 kutu
    Zhlcnr ya hep bı korkuyla yapıyorum cıdden eşim yapamadgı için oda o benden daha kotu oluyo maalesef yoksa bnde koldan yapmk ıstıorum
      Ckyert evet çok bastırmak gerekıyo oda mumkun olmuo en sıkıcı yanı o ıgnenın malesef
      Hilossss benımde aılem Ankara’da bulamadılar fırma kapanmıs uretım yok demısler artık canım
        Sydcan benımde esım oyleydı sonra alıstı canım dönüşümlü ıyı oluyor yoksa hep gobek zorluo morarıyor acıyor gobek buyudukce gergınlesınce daha korkuo ınsan mumkun degıl ama sankı cocuga degecek gıbı🤣
          Zhlcnr aynen canım ya bende koldan denıcem artk bakalm ondada kasa denk gelır dıye korkuyorum walla ne zormus ya 😀😀
            Zhlcnr yazır zehra eczanesine bakabilirsiniz ben hep ordan alıyorum ama ben enoxda rahat ediyorum onu bulmak şuan zorlaştı ama clexane vardı
              Zhlcnr evet canim öyleymiş hic farketmez hangisini bulursan kullan sen
              Sydcan benım geldı bı ıkı defa😂 fazla morarıo yaparken acıo sadece saglıkla dogsunlarda mecburuz canım ya
                ikibebeliana aaa gercektenmı o tarafta oturuorum zaten evım yakın çok teşekkür ederım sorayım yarın oraya enoxda rahat evet ıkısınden hangısı varsa artık canım
                  Zhlcnr bende o tarafta oturuyorum yarın bende alacam en son aldığımda vardı yine vardır inşallah yanıltmış olmam sizi 😊
                  Zhlcnr aynen oylee sag salim kucagımıza alalımm canm ☺️☺️
                  Zhlcnr ben 38. Haftadayım hıc sıkıntı yasamadım clexane alırken hatta daha pazartesi son kutumu aldım Kahramanmaras ta Bı sıkıntı yok
                    Ben de bugün eczaneye sordum dün ilaç mümessili clexanın Türkiye’ye artık gelmeyeceğini söylemiş.
                      Cemnec konyadayım canım çok teşekkür ederım dusunmen yeter
                      Ifjtjtjtj canım dogum hakkında bırsey dedımı doktorun kan sulandırıcı kullananlar sezeryan kesın gıbı bır kaç kısı soyledı doktoruma sorma fırsatım olmadı her seferınde unuttugumdan senın dogumun yakınmıs bır onerısı oldumu
                        Sydcan bende ilk iki gün sağlık ocağında yaptırdım sonra kendim vurmaya başladım göbeğimin her yeri delik deşik ve morarıyor 😆yapacak bişey yok değer bebişler için göbeğin yumuşak yerlerine vurmaya çalış iğne kendiliğinden batıyor zaten birde göbeğin iki veya üç parmak yanına sapına soluna Altına üstüne vur alışırsın birkaç gümden sonra 🙏🏻😊