Bende 3 gun omce kullanmaya basladmm rahat buldum sadece bı kutusu ctesı gelcekms 3 kutu toplamda bıde sız koldanmı göbekten mı vuruyosunuzz ben ilk dega yapıyorum zorlanıyorum hemsıre göbekten onerdı ve gosterdı daha rahat yaparsn kendne dıye ama bazen sonuna kdr bastrıp kendı kendıne atmyo ıgne
    Eih92 aynen fırma kapanmıs canım elınde olan eczane varsa verıomusta çok zor en rahat yaptıgım ıgne oydu hepsını denedım
    Sydcan canım donusumlu yapıyorum gobek buyudukce zor oluo korkuo ınsan esıme ogrettı doktor koldanda yapıyorum koldan yapınca esım yapıyor göbekten kendım
      Zhlcnr iyice bastırmak gerekiyor atması için ama ben doz bitince çekiyorum direk
        Zhlcnr bulmak zor canim eşim eczane eczane geziyor resmen oksapar yada clexcan farketmiyor yeterki iğne olsun. Bizde ankara eryamandayiz eczaneleri tavaf ediyor en fazla bulabildiğimiz 1 veya 2 kutu
          Zhlcnr ya hep bı korkuyla yapıyorum cıdden eşim yapamadgı için oda o benden daha kotu oluyo maalesef yoksa bnde koldan yapmk ıstıorum
            Ckyert evet çok bastırmak gerekıyo oda mumkun olmuo en sıkıcı yanı o ıgnenın malesef
            Hilossss benımde aılem Ankara’da bulamadılar fırma kapanmıs uretım yok demısler artık canım
              Sydcan benımde esım oyleydı sonra alıstı canım dönüşümlü ıyı oluyor yoksa hep gobek zorluo morarıyor acıyor gobek buyudukce gergınlesınce daha korkuo ınsan mumkun degıl ama sankı cocuga degecek gıbı🤣
                Zhlcnr aynen canım ya bende koldan denıcem artk bakalm ondada kasa denk gelır dıye korkuyorum walla ne zormus ya 😀😀
                  Zhlcnr yazır zehra eczanesine bakabilirsiniz ben hep ordan alıyorum ama ben enoxda rahat ediyorum onu bulmak şuan zorlaştı ama clexane vardı
                    Zhlcnr evet canim öyleymiş hic farketmez hangisini bulursan kullan sen
                    Sydcan benım geldı bı ıkı defa😂 fazla morarıo yaparken acıo sadece saglıkla dogsunlarda mecburuz canım ya
                      ikibebeliana aaa gercektenmı o tarafta oturuorum zaten evım yakın çok teşekkür ederım sorayım yarın oraya enoxda rahat evet ıkısınden hangısı varsa artık canım
                        Zhlcnr bende o tarafta oturuyorum yarın bende alacam en son aldığımda vardı yine vardır inşallah yanıltmış olmam sizi 😊
                        Zhlcnr aynen oylee sag salim kucagımıza alalımm canm ☺️☺️
                        Zhlcnr ben 38. Haftadayım hıc sıkıntı yasamadım clexane alırken hatta daha pazartesi son kutumu aldım Kahramanmaras ta Bı sıkıntı yok